LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ilinca si alex florea

we ❤️ music

Cum s-au reinventat Ilinca Băcilă și Alex Florea, foști concurenți la Eurovision 2017

Ilinca Băcilă și Alex Florea au reprezentat Romania la Eurovision în anul 2017 aducand locul 7.

În plină pandemie iată că doi tineri soliști care au făcut istorie în muzică la Eurovision, în 2017, s-au renventat din cauză că nu mai sunt evenimente și spectacole.

De un an de zile de când a apărut SarsCov 19 industria concertelor este pusă pe butuci. Mulți cântăreți s-au îndreptat către alte joburi, să câștige bani din altceva. Este și cazul simpaticilor Ilinca Băcilă și Alex Florea care s-au făcut remarcați la Eurovision cu piesa “Yodel It”. Însă din cauza pandemiei s-au apucat de făcut altceva. Ea a devenit profă de muzică, el a încercat cu actoria și acum a plecat din țară cu părinții să lucreze în Germania. Ilinca a participat la “Vocea României” și Eurovision și a încercat să devină actriță. Acum însă a primit o nouă ofertă și am observat acest lucru pe rețelele de socializare. „Piesa ei a fost votată No1 de noi. Pe Ilinca Băcilă o mai știți, cea care la 18 ani a reprezentat România la Eurovision 2017 cu trilurile tiroleze? Azi, 4 ani mai târziu, iată că a devenit Profesoară de Canto la Art Fun Academy. Oamenii frumoși vin în locuri frumoase, de asta sunt sigur”, a scris Marius Gheorghiu pe care îl știți de la „Românii au talent” și care face stand Up comedy.

Dacă Ilinca s-a apucat de cursuri muzicale, Alex a făcut și el actorie. După ce a participat la showuri de talente precum „Vocea României” sau „X Factor” și a reprezentat România la Eurovision Alex Florea s-a îndreptat spre actorie. Însă nu a renunțat la muzică. Iar de curând și-a anunțat fanii că se mută în Germania împreună cu familia lui. E vorba de un compromis, ca să mai poată să facă muzică, momentan își câștigă banii din altceva dacă nu mai face muzică și nici teatru. “Trebuia să plec în Anglia dar am rămas în Germania, unde lucrez pentru muzică. Fac muzică și muncesc în paralel”, ne-a mărturisit în exclusivitate Alex Florea.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT