LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
deea maxer la filmarile videoclipului

we ❤️ music

Deea Maxer: “Deea e o mamă fericită, o femeie și o soție împlinită”

Deea Maxer, partenera lui Dinu Maxer, a schimbat stilul muzical și ne-a povestit cum s-a schimbat viața ei de 16 ani încoace, de când l-a cunoscut pe soțul ei. Solista și-a aniversat zilele trecute ziua de naștere dar a filmat și un videoclip nou împreună cu Taraful Viorel Bogățeanu. Deea ne-a povestit mai multe într-un interviu exclusiv în care am povestit despre trecut, prezent și viitor dar și despre dragoste.

WeLoveMusic: Care crezi că e diferența între Deea Maxer de acum și cea de acum 20 de ani?
Deea Maxer: Doamne, Deea de acum 20 de ani era o copilă care încă nu îl cunoscuse pe Dinu Maxer. Am avut o copilărie frumoasă într-un cartier modest din București, am stat în casa bunicii mele împreună cu părinții și fratele meu, stăteam într-un apartament și cântăm la spreiul ăla de dat la sub braț în scara blocului, pentru că aveam rezonanță, era de așa natură încât se auzea altfel. Cântăm cu copii în scară blocului și făceam tot felul de concursuri. Eram o adolescentă cu visuri mari.

deea maxer alaturi de dinu sotul ei si taraful viorel bogateanu
deea maxer alaturi de dinu sotul ei si taraful viorel bogateanu

Ce i-ai spune Deei de atunci dacă ai avea posibilitatea, dacă te-ai întoarce în timp?
Să aibă mai multă încredere în ea pentru că în momentul în care l-am cunoscut pe Dinu și mi-a declarat că este îndrăgostit de mine și vrea un viitor alături de mine, nu aveam deloc încredere în mine, pentru că știam că în umbră mea va fi mereu imaginea fostei lui iubite, Nicoleta Luciu, și eu eram neîncrezătoare în perioada respectivă. Și i-aș spune Deei de atunci să aibă mai multă încredere în ea și să fie cu capul pe umeri.

Cum v-ați cunoscut?
Ne-am cunoscut la balul meu de boboci, eu aveam 15 ani și imediat după aceea Dinu a înființat o trupă de adolescente de liceu, se numea Apropo trupă respectivă, a fost promovată de el atunci la televiziuni, sunt foarte puține imagini cu noi din perioada aia. A fost un casting, despre care Dinu mi-a spus că l-a făcut special pentru mine că să mă țînă aproape într-o trupă, iar la un an după noi am început relația iar la doi ani după ne-am căsătorit când am făcut eu 18 ani. Am terminat liceul. El a spus că a fost dragoste la prima vedere, pe loc, el a spus că s-a îndrăgostit de mine în clubul respectiv, el prezența, eu eram concurență la Miss, n-am luat niciun premiu atunci, am ieșit pe locul 3. Dinu mi-a luat numărul de fix al părinților de acasă, m-a chemat cu mama la un casting pe care l-a făcut atunci pentru trupă și se ruga să am măcar ureche muzicală să poată să facă ceva cu mine artistic. Așa s-a întâmplat, am început o relație la un an, au aflat și ai mei, am ținut secret relația mea, iar mai aproape de nuntă noastră s-a făcut publică printro piesă, “Me and You” care se găsește și acum pe youtube.

Cum e Deea de acum?
Așa cum spune și cea mai recentă piesă compusă de mine, Deea e o mama fericită, o femeie și o soție împlinită, o soție care are alturi de ea un soț fidel de peste 16 ani și ceea ce este absolut minunat. Sunt o femeie norocoasă pentru că am viață pe care o am, cu carieră noastră, înconjurați de dragoste și fericiți. Nu este abundență în jurul nostru decât de iubire și de fericire. Din punct de vedere profesional se poate mai mult dar pentru asta trebuie să muncim noi mai mult. Iubirea noastră este în continuare cu scântei în dragoste, există flacăra aia, ne iubim în continuare după 16 ani de relație, 13 de căsnicie. Ne iubim unul pe altul, cadoul pe care l-am făcut unul altuia este că suntem fideli unul altuia, copii noștrii sunt rodul iubirii noastre, chiar suntem jumătatea unul celuilalt și consider că secretul relației noastre atât de longevive și să ne țină Dumnezeu pînă la adânci bătrâneți este faptul că lucrăm in aceeși zona, că ne petrecem foarte mult timp împreună și că suntem suficient de maturi că trecem peste orice contradicitie și discuție, și că ne iubim și respectăm ceea ce este foarte important.

Ai fost o femeie puternică în timpul pandemiei?
A fost o perioadă grea pentru toți și încă nu ne așteaptă vremuri ușoare, a fost o perioadă în care am stat cu copii închiși în izolare, chiar zona noastră a fost carantinată, în Ilfov, Bragadiru, a fost greu să i țîn pe copii în casă fericiți și în armonie, să-i țîn ocupați, să nu se plictisească. A fost greu să stau cu soțul 24 din 24 de ore și să ne suportăm, să ținem armonie in casă, să ne răbdăm unii pe alții, stresul, lipsa locului de muncă, pentru că toate activitățile artistice au încetat, a fost foarte greu. A fost greu să renunțăm la evenimente, la bani, la tot ce însemna siguranță financiară, dar cu siguranță că așa că noi au fost multe familii și acum suntem bine. Am trecut cu bine peste și au revenit proiectele.

dinu-si-deea-maxer
dinu-si-deea-maxer

Ați început și voi noi proiecte
Noi suntem pe principiul nimic nu este întâmplător și Dumnezeu ne-a scos în cale o femeie dragă nouă, este vorba de Andreea Lege, care n-a făcut cunoștiință cu soțul ei, Viorel Bogățeanu. Am avut o excursie cu copii la munte, acolo i-am cunoscut, Andreea a fost liantul între noi și taraf și cum menegeriaza proiectul Taraful Viorel Bogateanu am zis să lucrăm împreună. Eu aveam această idee de piesă, “Dumnezeu n-a luat, a dat” pe care am compus-o de ziua de naștere și e piesă despre care eu vorbesc despre împlinirea mea că femeie. Și cred că multe femei se vor regăși în ea. Și am zis să o fac cu băieții, cu taraful, cu instrumentiștii din taraf, iar apoi Dinu cu taraful au un duet muzical pe piesă “Beau pînă dimineață”, pe o piesă mai veche de-a lui, pe care Viorel împreună cu Dinu au reorchestrat o, au refăcut o, și da se pare că am început anul cu ceva nou. Cel puțîn eu dansăm și cântăm muzică orientală de 15 ani și am schimbat stilul, dansăm belly dance, iar proiectul meu încă se caută la evenimente. Dar acum am zis să vin cu altceva. Și dacă piesă asta mi-a fost dictată în somn, m-am trezit și am scris-o am zis să o fac. Parcă mi-a dictat Dumnezeu versurile și am înregistrat repede linia melodică a piesei, am intrat in studio și a ieșit piesă. Sper să continue acest proiect cu piese frumoase pentru că mai am idei, am mai scris la patru piese, dar nu le-am finalizat pe toate patru dar le vom alege pe cele mai bune.

familia maxer

familia maxerFiul vostru îl moștenește pe Dinu…
Consider că Dinu s-a cam grăbit cu promovarea lui Andreas de prea mic, i-a compus piese. Andreeas văzându ne pe noi, a trăit lîngă scenă, practic, n am avut bonă, a fost la toate spectacolele. toate evenimentele. El și-a dorit ce am avut noi și a zis că vrea să fie și el acolo. Slavă Domnului că l moștenește pe tatăl sau. El face rap, trap, dar deocamdată un artist de 10 ani nu are un public al lui, cred că va trebui să mai aibă răbdare cu muzică, cu proiectele lui. Dar Dinu abia așteaptă să cânte fiica să care are un an și patru luni, să-i compună, pentru că Dinu de 20 de ani compune muzică pentru copii, are piese pentru copii, care a câștigat premii în festivaluri, face piese și videoclipuri pentru cei mici. E și producător muzical și video. Eu abia aștept un duet între Maișa și Andreas. Mi-aș dori să facem colinde toți patru, împreună, visez la momentul asta.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT