LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
l-a

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

În ce formulă va cânta trupa L.A. la We Love Music Festival

După cum știți, pe 18 august începe We Love Music Festival la Râmnicu Vâlcea și aduce laolaltă iubitorii de muzică de toate vârstele, care se vor bucură de peste 30 de show-uri live, nume mari de la noi și de afară care au făcut înconjurul lumii cu muzică lor. Trupa L.A. va susține un recital pe 2I augist, însă în ce formulă?

În 1998 se lansa o nouă trupă de băieţi, L.A., formată din Liviu Vârciu (37 de ani), Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea, care a lansat hiturile „Femeia”, ”Toată viaţa mea” şi „Ochii tăi”. Cu piesele lor au făcut istorie, însă n-au mai continuat și fiecare a mers pe drumul lor. Liviu Varciu a devenit actor și vedetă de televiziune însă la momente speciale reunește trupa. La fel s-a întâmplat și în 20I9 când a cântat cu instrumentiști și colegul Adi în spectacolul La Baieram, căci celălalt coleg este plecat din țară.

liviu varciu
liviu varciu

Prima ediție a We Love Music Festival aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Astfel, pe scenă vor urca Ronan Keating, ATB, Jay Sean, 3 Sud Est, Connect-R, Outlandish, Lou Bega, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Ricchi e Poveri și mulți alții. Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

Lineup-ul pe zile We Love Music Festival 2022

Joi, 18 august

· BLUE

· OCEANA

· OTTAWAN

· DJ PROJECT

· BODY&SOUL

· LOS ANONIMOS

· BIBI

Vineri, 19 august

· RONAN KEATING

· LOU BEGA

· OUTLANDISH

· HADDAWAY

· N&D

· ARSENIUM ex. O-ZONE

· ANDA ADAM

· SPEAK

· ANTONIO PICAN

Sâmbătă, 20 august

· ATB

· JAY SEAN

· NANA

· CONNECT-R

· CLASS

· CABRON

· YNY SEBI

Duminică, 21 august

· RICCHI E POVERI

· MELODY THRONTON ex. PUSSYCAT DOLLS

· DR ALBAN

· ALESSANDRO CANINO

· 3 SUD-EST

· LA

· SWEET KISS

· GIORGIO CIABATTONI

· STEFANIA

Concertele live de pe scenă vor fi completate de Disco Anul 2000, unde DJ și MC de top, precum Nick NND, Retro Night Fever with MC Dylma & Pappa M, Vice City, Professor, Tomy Deejay și Vlad Odangiu vor transforma locul într-o petrecere de neuitat, până în zorii zilei.

Accesul la festival se face în fiecare zi începând cu ora 16:00, iar minorii până în 12 ani împliniți, precum și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită. Pentru mai multe informații, consultați regulamentul festivalului, disponibil pe site-ul welovemusicfestival.ro. Biletele și abonamentele sunt disponibile aici.

We❤ Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale! Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici.

Urmărește We Love Music Festival în Social Media: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT