LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Fil Bo Riva a lansat Modern Melancholia

we ❤️ music

Fil Bo Riva a lansat “Modern Melancholia”

Fil Bo Riva a lansat “Modern Melancholia”, o reflecție asupra oportunităților ratate de a intra în legătură cu oamenii și regretul care poate urma. Este o piesă introspectivă care explorează ideea pierderii celor dragi.

Născut și crescut în Italia, Riva și-a petrecut parte din adolescență în Irlanda, înainte de a se stabili la Berlin, unde a continuat să-și perfecționeze meșteșugul și să-și dezvolte sunetul unic, care este condus de timbrul vocii sale distinctive. Fil Bo Riva a început să atragă o atenție semnificativă odată cu lansarea single-ului său de debut „Like Eye Did” în 2016, urmat de primul său album „Beautiful Sadness” în 2019.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ModernMelancholiaPR

Fil Bo Riva dă dovadă de multă profunzime în cântec. Spunând „Ar fi trebuit să te sun dimineața” se referă la momentul în care a primit un telefon de la mama lui prin care îl anunța decesul bunicii sale. „Îmi doream să o sun de săptămâni, să vorbesc din nou cu ea, să pun mai multe alarme, dar nu am reușit niciodată. Se pare că a-mi trăi viața era mai important în acel moment decât să-mi iau două minute pentru altcineva.” Acest lucru arată că melodia are mult mai mult de oferit decât frumusețea vizuală. Cântecul construiește o punte de la Modern la Melancolie, mergând de la durere la trecerea mai departe și reinventare.

„Modern Melancholia” promite să fie o explorare emoționantă și plină de analiză a condiției umane, plasată pe fundalul sunetului său. Este un tribut adus numeroaselor amintiri, gânduri și sentimente diferite care apar atunci când contemplăm trecutul nostru și oamenii care ne-au lăsat o amprentă importantă în viața noastră.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT