LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Marius Moga “Eu sunt om de muzică nu de televiziune”

Celebrul compozitor se întoarce toamna asta pe micile ecrane de la Pro TV cu rolul de jurat din emisiunea "Super Star România.

Marius Moga sau Micul Motzart cum i se mai spune, ne-a acordat un scurt interviu chiar în prima zi de filmări a showului.

WeLoveMusic: Cum e să revii pe micile ecrane după o pauză mai lungă. Cum ți se pare formatul?

Marius Moga: Este prima oară făcut în România. Am mai fost jurat la alte producții și mie mi se pare foarte true, adevărat, în sensul că testimonialele din alte showuri se întâmplă aici. Adică afli lucruri despre omul ăla aici, înainte să cânte. Nu contează cât stai, important este să te prinzi cine o să-ți cânte. Să nu fie despre doar o voce care cânta tehnic sau nu, cu emoții sau nu.

Câte voci ai auzit în prima emisiune?

Cred că au fost aproape 20.

Ți-a plăcut vreuna într-un mod special?

Da, au fost 3 voci foarte bune. Și nu doar voci, ci și prezența scenică și persojanul.

Te gândeai să revii în televiziune, la Pro TV?

Repet, nu mă consider om de televiziune, sunt om de muzică și mai nou de grafică virtuală. Și ireal a fost o idee bună când a venit pandemia, am început firma asta cu Sebastian Dobrincu, și merge din ce în ce în ce mai bine, se pare că am prins și niște reclame în ultima vreme sperăm să facem și niște formate originale. Dar sunt om de muzică și cred că doar în showuri de muzică aș fi putut fi pus, nu vreau televiziune cu orice preț pentru că nu cred că mi se potrivește. În showuri în care simt că e locul meu și simt că pot alege ceva bine, acolo, da.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT