LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
neiked - better days

we ❤️ music

NEIKED și Mae Muller au lansat varianta acustică a hit-ului “Better Days”

NEIKED și Mae Muller au lansat varianta acustică a hit-ului “Better Days”. Împreună cu nouă piesă a apărut și videoclipul noii versiuni. Acesta a fost filmat la Lightbox, Vauxhall și regizat de Raja Virdi de la Phase Films, NEIKED filmandu-și partea la Stockholm.

Varianta originală, care conține și vocea lui Polo G, fost lansată luna trecută și a avut un succes imens, ajungând pe locul 32 în Official UK și pe 29 în the Billboard Hoț 100, acumulând peste 80 milioane de stream-uri. Piesă a devenit virală pe TikTok, fiind folosită în peste 235 de mii de videoclipuri.
“Am lucrat așa de mult la această piesă și sunt foarte fericită că va place melodia. Sunt o fană a muzicii lui NEIKED și Polo G, lucrând cu ei a fost un vis devenit realitate. Sper, că toți cei care ascultă piesă se simt bine, dansează, cânta și se bucură de viață”, a spus Mae despre piesă. Această a mai adăugat, că se simte privilegiată să lucreze cu NEIKED și Polo G, care sunt 2 oameni minunați și cu care a reușit să creeze ceva special.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT