LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ok blue

we ❤️ music

Mii de oameni au venit în prima seară de We Love Music Festival să-i vadă pe Body&Soul, Oceana, Blue sau Bibi

Joi seară zile a început We Love Music Festival, cel mai cel mai mare festival din Vâlcea. Prima ediție a festivalului a început cu dreptul și joi au făcut spectacol Blue, Oceana, Ottawan, DJ Project, Body & Soul, Los Anonimos și Bibi.

O atmosferă de vis joi la prima zi din We Love Music Festival unde mii de oameni au venit să se simtă bine cu cei dragi și să asculte muzică bună. Au existat și zonele de relaxare, experiențele culinare, parcul de distracții și multe alte surprize în incinta festivalului au completat experiența și vor asigura participanților 4 zile magice, de neuitat. Să nu uităm că Liana Stanciu și Nick nnd au prezentat evenimentul.

body&soul
body&soul

Încă din prima seară Bibi a făcut spectacol și i-a făcut pe toți să danseze. Chiar a cîntat și cu Nick nouă varianta a piesei “Vino înapoi” și i-au făcut nostalgici pe spectatorii veniți la festival.

Și băieții de la Body&Soul au făcut spectacol și în culise au depănat amintiri cu Nick nnd. După care au urcat pe scenă și au cântat hiturile lor precum “Super femei” sau “Ne-au topit caldurile” și toți fanii au cântat cu ei în același timp.

Oceana si Ottawan au stat in public
Oceana si Ottawan au stat in public

Oceana a făcut și ea show și în culise a fost foarte simplă și fără fițe căci a făcut fotografii cu toata lumea și ea și colegii de la Ottawan au rămas în public să-i vadă pe băieții de la Blue cum canta.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT