LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Haziran tocmai a lansat „În Mintea Mea”, o piesă plină de emoție care sigur va ajunge la sufletul fiecărui ascultător.

„Se întâmplă să fim puși la încercare când iubim nebunește!”

Haziran, frumoasa soție a „diamantului” Luis Gabriel lansează azi o piesă de dragoste cu un mesaj emoționant. „În Mintea Mea” este o producție „Sound of Diamond” asupra căreia Haziran și-a pus amprenta, adăugând o notă de rafinament. Vocea ei suavă reușește să trezească emoții profunde în inimile ascultătorilor și să atingă corzile sensibile ale sufletelor acestora. 

„Unu, două, trei minute parcă ar fi zile, greutăți pe umerii mei când nu ești lângă mine”, „Una, două, trei dorințe sigur n-ar fi mult, dar m-aș mulțumi iubire și cu un sărut.” sunt două dintre versurile care sigur vor rămâne întipărite în mintea fiecărui ascultător. Haziran și soțul ei, Luis Gabriel sunt o echipă de admirat, nu doar în viața lor de cuplu ci și pe scenă. Aceștia urmează să lanseze serialul în care joacă împreună, „Împotriva Tuturor”, dar până atunci aceștia își bucură fanii cu cele mai minunate piese. 

„În mintea mea este o piesă concepută pentru a face parte din coloana sonoră a filmului pe care urmează să îl lansăm. Eu nu mă regăsesc în ea, însă personajului meu (Haziran) i se potrivește. Iubirea lor trebuie să treacă peste multe obstacole și asta o face confuză, de acolo și versul “Ești aici sau în mintea mea?”. De multe ori se întâmplă, chiar dacă iubim nebunește, să fim puși la încercare, important e ca iubirea să fie îndeajuns de puternică încât să le învingă” ne-a mărturisit Haziran, care are cu siguranță un talent aparte și care merită toată admirația și recunoștința noastră. 

Fanii artistei nu au ezitat să își exprime admirația în comentarii. „Vocea inimii noastre Haziran! Te iubim din tot sufletul și îți mulțumim pentru tot și toată dragostea pe care ne-o oferi!”, „Ei chiar sunt un model pentru toți. Ma bucur sa vad cum se sprijina reciproc in proiectele lor.” și „Felicitari sunteți o familie frumoasă, vă doresc multă sănătate și să va bucurați de băiețelul vostru, este minunat și inteligent, piesa foarte tare.” sunt câteva dintre gândurile transmise de către fanii artistei. 

 

Haziran’s Social Media Pages

Instagram | TikTok | Facebook

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT