HAIM a lansat piesa “Lost Track”

HAIM a lansat piesa “Lost Track”

we ❤️ music
HAIM a lansat piesa “Lost Track”. Videoclipul este regizat de colaboratorul lor de lungă durată Paul Thomas Anderson. Melodia a fost scrisă de HAIM și produsă de Danielle Haim, John DeBold și Ariel Rechtshaid.

Haim a postat versurile piesei “I’ll never get back what I lost track of” pe Instagram, spunând: „Am avut acest vers scris încă de anul trecut, dar nu am putut niciodată să ne dăm seama ce să facem cu el. A apărut o oportunitate de a face o componentă muzicală rapidă în timp ce sora mai mica filma pentru W Mag. Paul a menționat că are cartea „Întâlnire în Samarrra” ca o posibilă direcție. Așa că ne-am inspirat de scena în care personajul principal aruncă o băutură în fața cuiva într-un club. Ne-a inspirat ideea ca cineva să facă ceva atât de drastic pentru a ieși dintr-o situație în care se simțea inconfortabil – doar pentru a simți ceva. În cele din urmă, ne-am amintit acel vers și am scris și înregistrat melodia și am filmat totul în câteva zile!”

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/LostTrackPR

„Lost Track” este prima piesă lansată de trio după debutul lor pe marele ecran, alături de părinții lor, în Licorice Pizza al lui Paul Thomas Anderson, nominalizat la premiul Oscar. Filmul o are în rol principal pe Alana Haim, care oferă o interpretare remarcabilă în primul ei rol de actorie, atrăgând recenzii superlative și o serie de premii, inclusiv nominalizări pentru cea mai bună actriță la BAFTA și Critics’ Choice.
Videoclipul pentru „Lost Track” de la HAIM este distribuit pe scară largă după lansarea sa cinematografică în cinematografele din SUA, unde a fost prezentat publicului înainte de proiecțiile lui Licorice Pizza. Este al nouălea videoclip pe care Paul Thomas Anderson l-a regizat pentru surorile nominalizate la Grammy.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT