LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sting a lansat albumul The Bridge

we ❤️ music

Sting a lansat albumul „The Bridge”

Sting a lansat albumul "The Bridge", care conține piese precum „Rushing Water” și “If It's Love”. Cel de-al 15-lea album de studio al lui Sting prezintă talentul său prolific și divers în compoziție.

Sting a interpretat live „Rushing Water” în cadrul The Late Show with Stephen Colbert, urmat de o interpretare specială în seria de concerte de toamnă a emisiunii Good Morning America.
Stream: https://umusic.lnk.to/TheBridgePR
Reprezentând diverse etape și stiluri de-a lungul carierei sale și inspirându-se din genuri, inclusiv rock n’ roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting.
Albmul este scris și înregistrat de-a lungul ultimului an, în izolare, alaturi de un grup de muzicieni de încredere, care au înregistrat de la distanță: Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Branford Marsalis (saxofon), ManuKatché (tobe), Martin Kierszenbaum (clape), Fred Renaudin (sintetizator) și vocaliștii Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry și Laila Biali.
Pentru a explora albumul, fanii sunt invitați pe website-ul interactiv: http://thebridge.sting.com
Toate melodiile de pe “The Bridge” sunt produse de Sting și Martin Kierszenbaum, cu excepția „Loving You”, cântec produs de Sting, Maya Jane Coles și Martin Kierszenbaum.
“The Bridge” este disponibil pe CD, vinil, casetă muzicală și pe toate platformele digitale de streaming și descărcare.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT