LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
stelian ciuciuc

we ❤️ music

Interviu Stelian Ciuciuc: “Pandemia a venit la pachet cu mai multă inspirație”

Tânărul de 27 de ani care în urmă cu 3 ani câștigă emisiunea "Provocarea starurilor" de la TVR a revenit în atenția fanilor Eurovision. Stelian Ciuciuc participa cu piesă "Remember" despre care ne-a povestit mai multe în continuare.

WeLoveMusic: Spune mi te rog cu cine ai lucrat la piesa de la Eurovision și ce mesaj vrei să transmiți?
Stelian Ciuciuc: Ideea piesei a început acum 3 ani. Propunerea a venit de la Călin Giurgiu, care a scris câteva versuri și a propus și o linie melodică. Această linie melodică venită de la Călin, ce nu are tangente cu muzică(râde), era lipsită de muzicalitate. Mi-am dat seama de ceea ce el a vrut să sugereze și pornind de la această baza am concretizat o nouă linie melodică. Când au început scrierile pentru Eurovision România 2022 am decis să scoatem piesă din sertar, și împreună cu 2 producători suedezi, Nicolas Begqvist și Ștefan Knutsson, am creat “Remember” în varianta finală.
Mesajul piesei este unul melancolic. Cu toții am avut parte de o iubire ce a rămas profund întipărită în amintirile noastre. Piesă își propune a fi un fel de declarație, ce e de fapt mai mult un monolog, adresată persoanei pierdute.

Ce ai mai făcut de când ai câștigat concursul de la tvr Provocarea starurilor?
După ce am câștigat Provocarea Starurilor, o perioadă de timp am lucrat la diferite proiecte personale și nu numai. Am lansat câteva piese ce pot fi ascultate pe canalul meu de YouTube, Stelian Ciuciuc. De aproximativ un an și jumătate, am început să cochetez cu producția muzicală. În ultimul an, nu am mai reușit să aduc nimic nou, pentru că m-am focusat pe partea de producție.

Ce ai făcut în pandemie? Cum ți ai petrecut timpul? Ai pierdut sau ai câștigat ceva în anii de pandemie?
Pandemia, pentru mine, a avut atât părți pozitive cât și negative. Am reușit să mă dezvolt pe plan muzical datorită timpului liber din belșug. Pot spune că pandemia a venit la pachet cu mai multă inspirație. Pentru că fac parte și dintr-o trupa ce se ocupă cu coveruri, am resimțit efectele negative ale pandemiei din plin, deoarece după cum bine șțiți, evenimentele private au fost întrerupte.

Ce îți dorești pentru 2022?
Îmi doresc că anul 2022 să fie mai bogat pe plan muzical și sentimental, astfel încât să pot lansa cât mai multă muzică.

Te ai gândit la o colaborare muzicală?

Pentru că e un artist volatil, cu o voce impecabilă care se pliază pe toate genurile muzicale, mi-aș dori să colaborez cu Theo Rose.

Ce așteptări ai de la Eurovisionul de anul asta și cine crezi că are piesă mai bună…. sau pe cine vezi rival?
Vreau să trăiesc experiența oferită de Eurovision din plin, să mă bucur de oportunitatea de a-mi cânta propria piesă și indiferent de rezultat sunt mândru că am reușit să ajung până aici. Nu văd rival pe nimeni, sunt multe piese bune, potențial câștigătoare, înscrise în concurs.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT