LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sasha Lopez si Brianna lanseaza Chemical

we ❤️ music

Sasha Lopez și Brianna lansează Chemical, piesa ce va face valuri pe ringul de dans

Ești gata să te lași purtat de ritmul incendiar al verii? Atunci pregătește-te pentru noul hit care va face valuri în pe ringul de dans: "Chemical," o colaborare inedită dintre celebrul DJ și producător de muzică, Sasha Lopez, și talentata cântăreață și compozitoare, Brianna.

“Chemical” este melodia care te va face să-ți dorești să te ridici în picioare și să dansezi fără oprire. Cu un sound captivant, această piesă te va teleporta direct pe ringul de dans și te va captiva cu beat-ul său hipnotizant.

Colaborarea dintre Sasha Lopez și Brianna este perfectă pentru piesa de vară ce va fi în playlisturile iubitorilor de muzică, cei doi fiind cunoscuți pentru hiturile lor dansante și melodiile lor cunoscute internațional. Versurile te vor prinde în mrejele lor și te vor motiva să te eliberezi complet și să te bucuri de fiecare moment.

“Chemical” este piesa perfectă pentru petrecerile verii, fiind melodia ce vă va face inimile să bată în ritmul său vibrant. Fie că te afli pe plajă, într-un club sau în mașină în drum spre aventura acestei veri, această melodie va aduce un val de energie în viața ta. Vara aceasta, lasă-te purtat de ritmul “Chemical” și fă ca fiecare moment să conteze!

Piesa este acum disponibilă în principalele platforme de streaming.
https://sasha-lopezxbrianna.lnk.to/Ch…

Despre Sasha Lopez
Sasha Lopez este un cunoscut DJ și producător de muzică, fiind celebru pentru mega hitul său “All My People,” melodie ce a ocupat prima poziție în topurile muzicale din Spania, Canada, Bulgaria și America de Sud. Mai mult, piesa a intrat printre primele cinci hituri în topurile muzicale din Germania, Austria, Elveția, Israel și a obținut locul 1 în topul de muzică dance din Japonia. Sasha Lopez este câștigător al discului de aur în Canada, Spania, Chile, Slovenia, Croația și Japonia. Următoarele două single-uri, “Everybody Feels Alright” și “Weekend,” au urmat aceeași traiectorie de succes, depășind granițele României. Single-ul său în colaborare cu Misha Miller, “Smoke Me,” a fost numărul 1 în topul Shazam din România, Bulgaria și Turcia, generând peste 12 milioane de vizualizări și 1.000.000 de stream-uri în doar o lună. Sasha Lopez are peste 650.000 de ascultători lunar pe Spotify.
Sasha Lopez va fi prezent în această vară pe scenele celor mai mari festivaluri din România și internațional: Neversea, SingFest, Kaleidoscop, Awake, având un public de zeci de mii de persoane.

Despre Brianna
Bianca Nita, cunoscută și sub numele de Brianna, este o cântăreață și compozitoare română. La vârsta de 14 ani, ea a semnat cu casa de discuri Thrace Music și a lansat primul ei single, “All I Need” – un mare succes în Turcia, confirmat de certificarea cu disc de aur a piesei. Cântăreața și compozitoarea a fost implicată în mai multe hituri, precum “The Violin Song” alături de Monoir și “Osaka,” piesă ce a înregistrat peste 10 milioane de stream-uri pe Spotify și peste 75 de milioane de vizualizări pe YouTube.
În 2018, a lansat piesa “Lost In Istanbul,” care a avut un mare succes în Europa și a intrat în topurile din mai multe țări precum Turcia, Bulgaria, România, Grecia, Albania, Moldova, Polonia, Rusia, Germania și multe altele. Piesa a adunat peste 125 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 15 milioane de stream-uri pe Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT