LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
phaser

we ❤️ music

Trupa Phaser a scos “Anonimi”, single extras de pe albumul “Început de Univers”

Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul Început de Univers intitulat Anonimi. Piesa este însoțită de un videoclip care este o continuare stilistică a clipului precedent - Sânge rece.

“Anonimi a fost ultima piesă scrisă pentru album și credem că este potrivită să fie și ultimul single lansat din acest ciclu. Piesa continuă atmosfera dramatică și întunecată din single-ul precedent Sânge rece. Videoclipurile au fost filmate împreună cu Sebastian MARU din Timișoara parcursul unor nopți lungi și foarte călduroase. Mulțumim tuturor celor implicați pentru susținere!“, au declarat membrii trupei.

Stream: https://Phaser.lnk.to/AnonimiPR

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca Alerg, Până vine dimineața sau Spune-mi unde ești, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat Început de Univers. Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de mai multe single-uri cu videoclip din care amintim Fast Forward, Copilul lunii și oviațășiîncăosecundă.

“Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming încă de la începutul lui 2021, dar acum pregătim și lansarea în format fizic despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul Început de Univers a rezultat în urma unui brainstorming și este luat din refrenul piesei Sânge rece. Credem că single-ul Anonimi va fi ultimul de pe acest album, dar suntem bucuroși că putem să încheiem ciclul așa frumos!“, au mai adăugat cei de la Phaser.
Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT