LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
francesca gelozia

we ❤️ music

Francesca a filmat un videoclip fierbinte cu Bogdan Mocanu!

2021 a venit cu vești bune pentru frumoasa Francesca Ilie care a lansat primul single din carieră, în colaborare cu Bogdan Mocanu. Piese se numește „Gelozia” și este o poveste muzicală cu beat-uri pop dance despre o iubire mistuitoare, ce ar putea arde totul în jurul ei.

Melodia a fost compusa de Costi impreuna cu Emy Alupei și Bogdan Mocanu, „Gelozia” e un single care descrie iubirea diferit și o prezintă prin prisma celui mai de temut sentiment, gelozia. Clipul completează prin imagini bold vibe-ul fresh al piesei, în contrast cu sentimentele descrise în versuri și o prezintă pe artistă în ipostaza unei femeie seducătoare ce vrea să elimine acest sentiment ce îi umbrește fericirea.

„«Gelozia» este prima piesă pe care o lansez, este cheia primei uși pe care o voi deschide. Mi-a plăcut din primul moment în care am ascultat-o la Costi la studio și am știut că trebuie să o cânt! Pe Costi îl cunosc de zece ani, dar abia acum a sosit momentul să lucrăm împreună, iar acest lucru pentru mine este divin și mi se confirmă încă o dată că nimic nu este întâmplător. Deși nu sunt geloasă de fel, sunt o fire pasională, însă foarte stăpână pe sine. Totuși, cred că atunci când ești într-o relație și simți puțină agitație dacă cineva încearcă să intervină unde nu trebuie, acel lucru este o confirmare a faptului că iți pasă”, povestește Francesca despre piesă.

La filmările clipului, artista nu a avut mari emoții, fiind foarte entuziasmată de primul proiect muzical pe care abia aștepta să-l împărtășească cu publicul. „Colaborare cu Bogdan, atât pentru piesă cât și pentru clip, a fost una foarte ușoară și relaxată, cu entuziasm și plăcere de muncă. Este un om foarte echilibrat și asta ne-a făcut să comunicăm ușor. Am avut cea mai tare echipă ever! M-am îndrăgostit de toți și țin foarte mult la ei, energia de la filmări a fost de nota 10, de la A la Z, în special domnul regizor Petre Năstase care m-a făcut să mă simt ca o regină. Viziunea lui asupra clipului a fost extraordinar de interesantă și foarte bine pliată pe caracterul și felul meu de a fi. Mulțumesc mult întregii echipe”, adaugă Francesca.

„«Gelozia» este un proiect care m-a cucerit peste noapte. Am realizat că îmi place mult abia după ce am ascultat-o de câteva ori la filmări. Este exact genul de piesă care se pune în club și te face să dansezi. Pot spune că e «drop-ul» petrecerii. Francesca este o artistă cu potențial maxim, perfecționistă și care se implică 150% în ceea ce face. Pe cât de matură este în a lua decizii și de a gestiona situații, are un spirit tânăr, copilăresc”, adaugă Bogdan.

Cu o voce caldă și o apariție fresh, Francesca (Ana Maria Francesca Ilie) a cucerit jurații dar și publicul în cadrul unora dintre cele mai urmărite concursuri de talente. Francesca adoră muzica de când era doar un copil, așa că la 4 ani a început să studieze pianul, iar la 9 ani a început să participe la diferite concursuri muzicale. În 2013 a urcat pe scenă alături de sora sa la „Românii au talent” unde au cântat pentru prima oară împreună. Trei ani mai târziu, Francesca ajunge până în semifinală la „Vocea României”, iar în 2018 participă la primul sezon al emisiunii concurs „The Four”.
In curand veți citi si doua interviuri spumoase cu cei doi asa ca fiti pe faza!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT