LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
hera

we ❤️ music

HERA & The Soul Vibrations au lansat videoclipul piesei ”Don’t Explain”

HERA (împreună cu The Soul Vibrations) lansează un remake al standardului de jazz „Don’t Explain”, piesă care îi aparține lui Billie Holliday. Piesa are un aranjament muzical făcut de chitaristul Ciprian Pop, cu participarea muzicienilor Johnny Bica, Andrei Paraschiv și Andy Ava. HERA (pe numele ei real, Andra Lupu) este o tânără artistă care a reușit să captiveze publicul, cu vocea ei puternică și timbrul special.

Absolventă de master, la secția de Jazz, din cadrul Universității de Muzică din București, aceasta a studiat muzica de la 9 ani, cântă ca artist independent din 2019 și a participat la „X-Factor” și la Eurovision. În prezent, se concentrează pe un proiect care îmbină compoziții proprii și reinterpretări jazz ale unor piese pop.

Clipul piesei „Don’t Explain” este o creație a agenției de PR și comunicare Creative Creature – alături de care HERA colaborează la emisiunea online „You Are Not Entertainment” (ajunsă la sezonul 2). În această toamnă, echipa Creative Creature va dezvolta masiv zona de video și productie și pregătește multe surprize pentru site-urile PlayU.ro și AtelieruldeStiri.ro.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT