familia pavel cu delfinul

Foștii concurenți de la Exatlon s-au intors în Republica Dominicană! Claudia Pavel și-a dus fiul să vadă unde a filmat

we ❤️ music

Ce poți să faci când în țară e frig și momentan nu ai treabă și nu există concerte? Mulți ar pleca într-o vacanță binemeritată, însă unii și-au setat o destinație specială, așa cum a făcut Claudia Pavel, ex Candy și Cream. Solista s-a întors înapoi în Republica Dominicană, unde a filmat pentru Exatlon, însă nu singură.

claudia pavel
claudia pavel

De data aceasta fermecătoarea Claudia Pavel și-a luat cu ea sora, Pe Paula, și pe fiul ei de 6 ani, pentru a le arată locurile pe unde a mers și a filmat pentru reality-showul de la Kanal D. “Vacanța în Punta Cana a fost cea mai bună idee pentru că Republica Dominicană este o destinație perfectă pentru întreaga familie! Va iubim și va așteptăm și pe voi aici:, a scris Claudia Pavel într-o postare pe pagina sa de socializare.

kiki constantinescu
kiki constantinescu

Iată că nu numai Claudia s-a întors să revadă locurile din Republica Dominicană, unde a filmat pentru “Exatlon”, căci Cristina Kiki Constantinescu, Ana Maria Cazan și Mihai Berar alături de prieteni au ajuns și ei în aceleași locuri speciale. Grupul foștilor Exatloniști au ajuns în Raiul de pe insulă, la soare și la căldurică pe plajă, unde au de toate. “A plecat de la dorință, mi-am setat intenția, am visat și într-o zi s-a îndeplinit. Am fugit la căldură iar după 28 de ore am ajuns să uit de orice și să mă bucur de briza mării, soare și prieteni. Sunt recunoscătoare și super happy… cred că se vede.

mihai berar
mihai berar

Mulțumesc Vip Business Voyage pentru această vacanță minuata, fără voi nu eram aici”, a scris pe rețelele sociale Kiki Constantinescu. Povestea merge mai departe căci se pare că vor stă în această vacanță binemeritată cam două săptămâni. Destul cât să se întoarcă în țară cu puțin soare și pentru noi, cei care nu am avut vacanță pînă acum. Să sperăm că vor veni și la noi vremuri mai bune.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT