LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
felix jaehn și miksu & macloud - fourty și leland - happy

we ❤️ music

Felix Jaehn și Miksu / Macloud fac echipă cu Fourty și Leland pentru noul lor hit “Happy”

Producătorul și DJ-ul de succes, Felix Jaehn, își etalează versatilitatea artistică incredibilă și lansează un alt single extras de pe viitorul său album „Breathe", „Happy", în colaborare cu producătorii de hit-uri Miksu / Macloud, rapper-ul Fourty, cântărețul Leland - un hibrid interesant de muzică rap și dance, cu versuri ce alternează între limba engleză și limba germană.

Felix însuși ascultă multe piese rap în germană. După primele sale piese în germană, precum „Jeder für Jeden” (cu Herbert Grönemeyer) sau „Stimme” (lansat în cadrul Side Project EFF) și un remix pentru Rammstein, era în sfârșit timpul pentru un alt proiect în limba germană pentru viitorul său albumul său, „Brethe”. „A fi fericit este doar un vibe”, spune Felix Jaehn strălucind de bucurie atunci când se gândește la cântec.
„Faceți din stradă un club, ridicați paharul, luați o înghițitură, astfel încât aceasta să rămână aici pentru totdeauna”. Versurile captivante ale lui Fourty conferă cântecului o aură aparte. Rapperul Baden-Württemberg a primit anul trecut discul de aur pentru piesa sa „Weisser Rauch”.
Felix Jaehn și Miksu s-au conectat imediat dupa ce Felix i-a trimis primul demo al piesei „Happy” lui Miksu. Felix a scris piesa cu americanul Leland din Los Angeles.
Compozitorul și cântărețul aduce o notă foarte specială piesei. Artistul, al cărui nume real este Brett McLaughlin, a lucrat pentru hituri precum „Hide Away” de la Daya sau „Revelation” de la Troye Sivan. „Sunt atât de fericit că „Happy” este lansat în cele din urmă. În ultimii ani, am trecut printr-un număr incredibil de momente și stări mai puțin plăcute. Astăzi, sunt doar recunoscător că sunt fericit. Întoarceți cutiile și transformați strada într-un club! Distrează-te cu „Happy”!” – Felix Jaehn
Felix Jaehn își continuă drumul spre succes cu „Happy”. Pentru renumitul DJ, care a primit de mai multe ori premiul Diamond Record, single-ul cu Miksu / Macloud, Fourty și Leland reprezintă o nouă lansare de pe noul său album „Breathe”, care va fi lansat pe 01.10.2021. Tânărul de 26 de ani este unul dintre cei mai de succes artiști din lume, cu peste 20.000.000 de ascultători lunar pe Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT