LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Luis Gabrel - Sentimente

we ❤️ music

Ce regrete are celebrul Luis Gabriel! Artistul are parte azi de o dublă lansare pentru “Resentimiento”!

Luis Gabriel a gustat succesul cu “Toate Diamantele” și de atunci este de neoprit! Scoate hit după hit și nu iese din studioul de înregistrări decât pentru a-și onora concertele și evenimentele care nu sunt deloc puține!

Luis Gabriel își bucură azi fanii cu o dublă lansare! Artistul lansează azi o piesă în limba spaniolă, “Resentimiento”, în colaborare cu Sprint Music și totodată, aceeași piesă, “Sentimente”, în limba română, alături de Balkanica Records. “Mi-am dorit să cânt de foarte mult timp acest gen muzical, în limba spaniolă pentru că mie îmi place Spania ca țară foarte mult și îmi place mult și limba spaniolă. Azi facem o dublă lansare pentru “Resentimiento” și “Sentimente”, o piesă cântată atât în limba română cât și în spaniolă. Trebuie să le ascultați ca să înțelegeți care este mesajul transmis de piese. Melodia este de dragoste, pentru inimă, nu are legătură cu soția mea…”, ne-a mărturisit tânărul artist!
Luis Gabriel este tată de băiat și și-ar dori să petreacă mai mult timp cu familia
Luis Gabriel a devenit tătic în urmă cu trei luni de zile și are acasă o minunăție de copil, pe fiul lui, Joseph Luis Tiago. Singurul regret al celebrului artist este faptul că este extrem de ocupat cu cariera sa și concertele și nu reușește să petreacă mai mult timp cu familia lui frumoasă și în mod special cu băiețelul său.
“M-am obișnuit cu rolul de tătic. Cel mai greu până acum, de când este băiatul meu, e faptul că sunt foarte mult plecat de lângă el, cu concertele și evenimentele. Asta e singurul lucru rău! Când sunt acasă, încerc să o ajut cât pot de mult pe soția mea și să stau cu băiatul nostru!”, a mai adăugat binecunoscutul artist.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT