LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Felix Jaehn - Robin Schultz - I Got a Feeling feat. Georgia Ku

we ❤️ music

Felix Jaehn face echipă cu Robin Schulz la noul single – „I Got A Feeling”, feat. Georgiana Ku

Urmând succesul mega single-ului „One More Time” ft. Alida, Felix Jaehn și Robin Schulz au făcut din nou echipă pentru un nou single catchy, ideal pentru zilele de vară. „I Got A Feeling” aduce in plus si talentul vocal al Georgiei Ku, care a mai colaborat înainte cu Illenium, Martin Jensen, Party Favor printre alții.
Felix Jaehn și Robin Schulz aduc aminte fanilor de ce sunt o forță de neoprit atunci când colaborează. „I Got A Feeling” începe cu niște ritmuri îndrăznețe care captivează instant atenția publicului. Caracteristic lui Felix Jaehn, single-ul transmite o stare de bine, în timp ce Robin Schulz adaugă flerul său unic piesei. Georgia Ku își împrumută talentul ei vocal intrigant și catchy, care complementează perfect sound-ul wavy al piesei. Crossover-ul pop dance este o altă adiție interesantă la discografia lui Felix Jaehn și va fi, cu siguranță, un alt hit pe lista artistului. Precum majoritatea pieselor sale recente, „I Got A Feeling” explorează perspective diferite ale sănătății mentale, prin voci rezonante și un peisaj sonor cald și calmant.
„I Got A Feeling” vorbește despre renunțatul la lucrurile care nu îți fac bine si despre trăitul vieții și adoptarea a ceea ce este bun pentru tine. Rezonez cu această piesă și sunt recunoscător pentru toate persoanele care au fost implicate în această lansare”, a declarat Felix Jaehn.
Felix Jaehn a avut o carieră prolifică, cu mai multe reușite foarte notabile. După ce a luat o pauză scurtă pentru a se concentra asupra sănătății lui mentale, artistul care are single-uri câștigătoare de platina pentru vânzări, a revenit mai în fortță ca niciodată și a lansat câteva dintre cele mai bune piese ale sale de până acum în care a dezvăluit și o parte mai personală nemaivăzută până atunci. Hit-urile sale din 2020 au inclus „SICKO” cu GASHI și FAANGS, precum și „No Therapy” cu Nea și Bryn Christopher, care au acumulat împreună peste 1,000,000,000 de stream-uri. Continuând cu aceeași forță și în 2021, Jaehn a făcut echipă cu Toby Romeo și FAULHABER pentru single-ul groovy „ Where The Lights Are Low”.
„Sunt fericit să mai lansez un single cu prietenul meu Felix, pentru a doua oară anul acesta. Procesul de creație al ambelor piese a fost foarte distractiv și iubesc să colaborez cu el. Această colaborare trebuia de mult timp să se întâmple!” spune Robin Schulz
Producătorul german Robin Schulz are, de asemenea, o poveste despre succesul întâlnit și are o carieră de notat în industria muzicii dance. Faima lui a început cu remixul pieselor „Prayer In C” și „Waves” și a luat amploare de atunci, lansând patru albume, nenumărate colaborări, și adunând milioane de stream-uri până în prezent. Schulz are, în prezent, 24 de milioane de asculători lunar pe Spotify și tocmai și-a lansat cel de-al patrulea album de studio „IIII” la începutul acestui an. Robin Schulz și Felix Jaehn au mai colaborat înainte de „I Got A Feeling”, având în vedere că suntele lor caracteristice se îmbină împreună într-o manieră de neegalat. Mega single-ul lor „One More Time” feat. Alida a adunat aproape 50 de milioane de stream-uri.
“Sunt așa de fericită că s-a lansat această piesă și că fac parte din ea! Felix chiar a vrut să scrie ceva pozitiv despre momentul când ieși dintr-o pasă întunecată si cred că acest cântec este un rezumat perfect. Sper că le va transmite oamenilor același mesaj și că îi va binedispune pe parcusul acestei veri!” spune si Georgia Ku
Aceasta nu este prima data când Felix Jaehn face echipă cu cântăreața și compozitoarea Georgia Ku. Cei doi au avut primul contact pentru colaborarea cu NOTD și Captain Cuts la single-ul „So Close”. În plus, față de propria sa discgrafie în creștere, artista britanică are de asemenea în palmares colaborări cu icon-uri în lumea muzicii dance, precum Felix Jaehn, Party Favor, Matoma, Martin Jensen și mulți alții. Piesele sale originale au fost remixate de artiști precum Benny Benassi și Afrojack. În rolul de compozitoare, discografia ei include hit-ul masiv „Scared To Be Lonely” a lui Martin Garrix și Dua Lipa și cel mai recent, colaborarea lui Jennifer Lopez cu Rauw Alejandro „Cambia El Paso”.
Indiscutabilul talent muzical al lui Felix Jaehn și abilitatea de a colabora cu o varietate de artiști sunt mereu evidente cu fiecare lansare. Apelănd la Robin Schulz și Georgia Ku pentru cea mai recentă colaborare molipsitoare, „I Got A Feeling” demonstrează talentul pur al celor trei artiști. Cu cel de-al doilea album al lui Felix Jaehn la orizont, fanii așteaptă cu nerăbdare mai multă muzică nouă de la producătorul german, în timp ce acesta continua să-si extindă discografia cu piese care îți transmit o stare de bine.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT