LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Top Gun - Maverick

we ❤️ music

S-a lansat coloană sonoră a filmului “Top Gun: Maverick”

A fost lansată coloană sonoră a filmului Top Gun: Maverick. Proiectul conține melodii de la Lady Gaga și OneRepublic, dar și piesele clasice de la Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și Hans Zimmer.

La începutul lunii trecute, Lady Gaga a dezvăluit „Hold My Hand” ca fiind primul single care a fost lansat de pe coloana sonoră. Produs de Gaga și BloodPop© cu producție suplimentară de la Benjamin Rice. Billboard a declarat că „Lady Gaga urcă cu „Hold My Hand”, iar Vanity Fair a elogiat piesa „o catapultează [Gaga] în cursa pentru Oscar de anul viitor.”
A urmat „I Ain’t Worried” al trupei nominalizate la GRAMMY®, OneRepublic. Produs de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Simon Oscroft și Tyler Spry, OneRepublic va cânta „I Ain’t Worried” la The Tonight Show cu Jimmy Fallon în această seară, 27 mai.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TopGunSoundtrackPR
Cu o combinație de clasice din filmul original, muzică nouă și partitură, albumul reflectă trecutul, prezentul și viitorul Top Gun simultan. Se mândrește cu momente instantanee, cum ar fi piesa tematică „Danger Zone” de la Kenny Loggins, în timp ce starul Top Gun: Maverick, Miles Teller, a înregistrat o redare live uluitoare a „Great Balls of Fire”, prezentată în film și inclusă în coloana sonoră. În plus, conține piese de partitură originale ale compozitorilor filmului – Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și câștigătoarea premiului Oscar® Lady Gaga și multiplu câștigător al premiului Oscar® Hans Zimmer.
Producătorul Jerry Bruckheimer a adăugat: „Acest album continuă moștenirea muzicală pe care Top Gun-ul original a aprins-o în 1986. Suntem atât de încântați că Lady Gaga și OneRepublic își împrumută talentul artistic pentru a da o întorsătură modernă coloanei sonore deja legendare și îndrăgite.”
Piesa „Hold My Hand” a fost scrisa special pentru film și este prezentata pe tot parcursul acestuia. De asemenea, marchează revenirea lui Gaga la scrierea și producerea muzicii originale pentru film, după succesul coloanei sonore “A Star is Born” din 2018, care i-a adus un premiu Oscar, patru GRAMMY®, un premiu BAFTA, un premiu Glolden Globes și un premiu Critics’ Choice.
Acțiunea îl prezintă Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) după mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este în locul perfect, încercând să-și întreaca limitele ca un pilot de testare și evitând avansarea în grad care l-ar fi pus la pământ. Când se trezește că antrenează un detașament de absolvenți TOPGUN pentru o misiune specială pe care niciun pilot în viață nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlnește pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: „Rooster”, fiul regretatului prieten al lui Maverick și ofițer de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose”. Confruntându-se cu un viitor incert și confruntându-se cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu propriile sale temeri, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleși.
MUSIC FROM THE MOTION PICTURE TOP GUN: MAVERICK

Main Titles (You’ve Been Called Back to Top Gun)
Danger Zone by Kenny Loggins
Darkstar
Great Balls of Fire (Live) by Miles Tellera
You’re Where You Belong / Give ‘Em Hell
I Ain’t Worried by OneRepublic
Dagger One is Hit / Time to Let Go
Tally Two / What’s the Plan / F-14
The Man, the Legend / Touchdown
Penny Returns – Interlude
Hold My Hand by Lady Gaga
Top Gun Anthem

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT