LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
miss - Ioana Hotăran

we ❤️ music

Top Model of the World România 2022, salt in gol de la 3000 de metri

La cei 18 ani ai săi, Ioana Hotăran este ambițioasă și vrea o carieră în televiziune iar de curând a făcut un salt cu parașuta de la 3000 de metri. Spectaculoasa coroană a frumuseții și titulatura de “Top Model of the World România 2022“ a fost câstigată de o tânară domnișoară din Arad într-o gală de anvergură la castelul Cantacuzino din Bușteni.

La cei 18 ani ai săi Ioana Hotăran are la activ mai multe concursuri de frumusețe. De curând a câștigat titlul “Top model of the world România 2022” și e imaginea unui brand de cosmetice. “Inima mea este plină de bucurie și mândrie, abia aștept să reprezint România la acest concurs de frumusețe“, spunea tânăra miss. Frumoasa aradeancă studiază la liceul de informatică din Arad și e fascinată de vorbitul în public – public speaker, ea fiind și infuencer de succes în industria fashion. Ioana cochetează și cu televiziunea într-un proiect de suflet alături de cunoscutul coregraf Florin Mariș cel care recent asigură baletul emisiunii “Drag de România mea” d ela TVR 2, prezentator fiind binecunoscutul Paul Surugiu Fuego.

Ioana Hotăran
Ioana Hotăran

Contrar aparențelor Ioana este fascinată de sporturile extreme. De curând a avut curajul și a sărit cu parașuta de la 3000 de metri, practică bungee-jumping conduce motociclete, mașini de tonaj mare și renunță cu ușurință la tocuri și rochii cu paiete atunci când se oferă voluntară în ajutorarea oamenilor năpăstuiți. Iubește enorm animalele în special cei doi papagali Ioho și Bella. Rochia cu care a câștigat concursul a fost inspirată din penajul viu colorat al papagalilor ei făcută de Mirabela Frai.
https://www.instagram.com/ioanahotaran/
https://www.facebook.com/ioana.i.hotaran

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT