LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dirty Nano cauta prin amintiri si aduce in actualitate slagarul Daca pleci

we ❤️ music

Dirty Nano caută prin amintiri și aduce in actualitate șlagarul „Dacă pleci”

Dirty Nano a lansat luni, 10 octombrie, un remix al popularului șlagăr „Dacă pleci” și ne face, astfel, o plimbare prin timp, ghidați de nostalgie și noutate, toate sub umbrela unei singure piese.

Duoul Dirty Nano a căutat bine prin amintiri și a scos ce era mai bun din cufăr. O piesă care a cucerit inimile publicului la începutul anilor 2000, „Dacă pleci” intră din nou în actualitate, cu un sound fresh și copilăresc, cu șanse reale de a răsuna pe unele dintre cele mai mari scene.

„De mulți ani simțim nevoia unui remix pentru acest Evergreen românesc din anii 2000. Ideea o aveam de peste patru ani, dar abia anul acesta am găsit momentul potrivit să finalizăm demoul și să testăm piesa în cluburi.
Am reușit chiar să îi facem o surpriză lui Cătălin Crișan. I-am pus piesa în primă audiție în clubul Epic Vara, în Timișoara, acum câteva săptămâni, unde era invitat surpriză, în seara respectivă. Publicul a îmbrățișat imediat versiunea noua, iar feedback-ul a fost unul peste așteptări.

Așadar, cu binecuvântarea cantautorului, am finisat remixul și l-am pregătit de lansarea oficială. We hope you all will love it! Și promitem că surprizele nu se opresc aici”, au povestit băieții de la Dirty Nano.
„Mă bucur că unul dintre șlagărele mele este pe placul tuturor generațiilor și trece prin timp cu fruntea sus. O dovadă fără echivoc este remixul celor de la Dirty Nano, surpriză făcută de către ei și primită de mine cu uimire pozitivă și bucurie. <<Dacă pleci> sper să nu vă facă să plecați, ci din contra, să veniți spre această nouă variantă foarte interesantă”, a declarat Cătălin Crișan.

Dirty Nano este un duo de DJ și producători, format din Tinu Vidaicu și George Hora, care a lansat, de-a lungul timpului, mai multe remixuri care au ajuns în topuri importante și care au răsunat în unele dintre cele mai mari cluburi din țară. Cu piese care adună milioane de vizualizări pe YouTube, Dirty Nano reprezintă un fenomen al industriei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT