LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Exploit și Basa lansează Pisa

we ❤️ music

Exploit revine și lansează „Pisa” cu Basa

Exploit colaborează cu Basa pentru „Pisa", un single ce subliniază faptul că imperfecțiunea fiecăruia poate deveni o calitate sau un atu. Asemeni turnului din Pisa care iese în evidență prin construcția abstractă bazată pe imperfecțiune, piesa compusă de către artist este ca o metaforă muzicală ce are la bază viața cotidiană și așteptările pe care le avem urmărindu-i pe alții și uitând de noi.

„«Pisa» a luat naștere acum aproximativ doi ani când încă lucram la primul capitol din albumul «Solitudine». Ascultasem albumul lui Basa și mi-am dat seama că la momentul respectiv, amândoi treceam prin lucruri similare. I-am scris și restul a venit de la sine. Titlul a venit din jocul de cuvinte de pe refren «Toți suntem turnul din Pisa / Nimeni nu e drept. Greșește – bagă fisa»”, povestește Exploit despre colaborarea cu Basa.
Fie că sunt încă copii sau deja adulți, oamenii pot întâmpina o mulțime de situații mai mult sau mai puțin neprevăzute în care trebuie să își asume responsabilitatea. „Perseverența e cea mai importantă și n-ar trebui să ai încredere deplină în nimeni. «Pisa» este ca un teaser pentru primul capitol al albumului «Solitudine». Acest prim capitol are un rol motivațional, atât pentru cei care mă ascultă, cât și pentru mine, mă ajută să îmi ridic moralul în momentele mai dificile”, adaugă artistul.
Exploit (Andrei Lupu) face parte din generația tânără de producători care au crescut cu Fruity Loops sau alte DAW-uri. Și-a început călătoria ca producător independent de muzică dubstep, drum and bass și trap, în 2015 sub pseudonimul Exploit. A urmat proiectul 5Gang din care a făcut parte timp de doi ani, apoi a lansat single-uri solo precum „Arta Din Creion” (alături de Yakki), „Gânduri Bolnave”, „Cenzurat”, „Șarpe” (alături de Abi), „Orașul Trap” (alături de Zenk) și „444”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT