LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
tudor turcu (1)

we ❤️ music

Din ce își întreține familia pe timp de pandemie Tudor Turcu, ex “X Factor”

Tudor Turcu, cel de-al doilea câștigător al showului de talente, "X Factor" de la Antena 1, a găsit noi modalități de câștig. WeLoveMusic a stat de vorbă cu solistul și iată ce am aflat că face.

 

În perioada de pandemie, când spectacolele au fost anulate, iată că tot mai multe vedete se îndreaptă către alte activități din care să câștige bani.

Se știe că înainte de a câștiga showul “X Factor”, Tudor Turcu era un foarte bun pictor și desenator. De când nu mai câștigă bani din concerte, solistul își întreține soția și cei doi copii pictând și desenând. Am observat pe rețelele de socializare că solistul își scoate la licitație picturile și trăiește din banii obținuți. “Am tablouri care au ajuns și în Germania, sunt pasionați de pictură cărora le plac operele mele care ajung să coste și 3000 de euro”, ne-a spus solistul. Zilele trecute am observat un alt mesaj la el pe pagina de facebook și am aflat că face și ilustrații. “Încep săptămâna cu o mare bucurie în suflet, o nouă realizare în domeniul artei. Va prezint în premieră națională prima carte  pentru copii, ilustrată 100% de mine. Mulțumesc și felicitări celei care a creat povestea, cartea în sine și cea care e în spatele acestei minuni pentru copilași, doamna Corina Pușcă”, scria Tudor. Iar noi am aflat de la el ce a făcut exact. “Anul trecut în 2020 am fost sunat de Corina Pușcă, care mi-a propus să fac ilustrații pentru cartea pentru copii ce o avea în lucru. După ce am primit povestea am acceptat instant ideea de a face parte dintr-un nou proiect, o primă carte ilustrată cu picturile mele care să bucure copiii! Este prima carte pentru copii, ilustrată 100 % de mine.  Până în prezent am 3 cărți ilustrate. În primăvara acestui an 2021 o să combin expoziția mea de pictură din București cu o lansare de carte. Dacă ieșim din scenariul roșu și suntem lăsați, noi artiștii, să ne manifestăm bucuria creațiilor noastre”, ne-a povestit interpretul Tudor Turcu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT