LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
iuliana beregoi

we ❤️ music

Iuliana Beregoi a scos videoclipul piesei „După apus”

Iuliana Beregoi lansează un videoclip funky și colorat pentru single-ul „După apus”, piesa pe care simpatica artistă a lansat-o recent și care a depășit 6000 de folosiri pe Tik Tok.

O piesă ce evidențiază simplitatea iubirii specifică adolescenței, “După apus” a fost compusă de Theea Miculescu și Florian Rus, iar de producție s-au ocupat Viky Red și Alexandru Radu (Chopin). Videoclipul este filmat și regizat de Spoiala Brothers.
“Mă bucur foarte mult că pot prezenta, în sfârșit, acest videoclip. Am avut foarte multe peripeții cu el și sunt extrem de mulțumită că am reușit să facem un video tare. Are un vibe inocent, transmite o stare de bine, iar asta este exact ce am urmărit. Piesa este sinceră și simplă, iar clipul trebuie să fi la fel. Să vă bucurați de el!” a declarat Iuliana.
La doar 17 ani, Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă din noua generație. Cu fani atât în România, cât și în Republica Moldova, artista a reușit să susțină show-uri sold-out în toată țara, inclusiv la Sala Palatului, a cărei capacitate a fost atinsă în 2 concerte consecutive. Cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, Iuliana a reușit să depășească bariera online-ului și să ajungă în topurile radio cu piese precum „Cum sună liniștea” și „Ne iubim”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT