LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
tatoo eva timush

we ❤️ music

Eva Timush debutează alături de Global Records cu prima piesă – “Tattoo”

Cu o comunitate online de peste 700k de urmăritori, EVA TIMUSH lasează primul single “Tattoo” – o piesă de club explozivă, însoțită de un videoclip ce pune în valoare frumusețea naturală a tinerei artiste.

“Tattoo” este creația celor mai mari talente din acest moment de la Global Records. Piesa a fost scrisă de Minelli, cantautoare regăsită în topurile internaționale prin propriile piese Rampampam & Nothing Hurts, dar și hit-urile INNEI, UP & Flashbacks. Producția muzicală este semnată de Alex Cotoi, Marcel Botezan & Sebastian Barac care sunt creditați pentru munca lor pe piese lansate de Alok, Pitbull & Nicki Minaj, dar și cele mai mari piese semnate INNA – Up, Hot, Flashback & Deja Vu, și multe altele. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, DOP a fost Paul Tatcu, iar producția a fost făcută deLoops Production, în timp ce Claudiu Burcă s-a ocupat de make-up, Hilke Muslim s-a ocupat de stylling, iar Adonis Enache & Cătălin Manolache de păr.

„Nu-mi vine să cred că spun asta, dar <<Tattoo>> poate fi ascultată pe toate platformele! Primul meu single alături de Global Records este un proiect foarte drag mie, pentru care au muncit foarte mulți oameni, și sunt extrem de mândră de produsul final. Când ascultați piesa, sper să simțiți aceeași energie pe care am simțit-o noi în timpul sesiunilor de studio. Acestă melodie este felul meu de a spune <<Bună>> întregii lumi”, a spus EVA TIMUSH despre prima sa lansare.

EVA TIMUSH este o stea in devenire, născută în Republica Moldova, cu o comunitate online impresionantă. Fanbase-ul său a început să prindă contur după momentul EVEI de la The Voice Kids Russia, moment ce a fost urmărit de 17 milioane de ori pe YouTube, urmat de altele două la Next Star România & Românii Au Talent. Mai mult de atât, aceste concursuri i-au sporit abilitățile si experiența de artist live, încât prezența ei de la Vocea României a fost foarte bine primită, ea ajungând până în semi-finale. EVA TIMUSH este un spirit liber, gata să cucerească lumea, cu o voce incredibilă și o frumusețe dezarmantă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT