LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
timpuri noi

we ❤️ music

Old Blacks Festival Is Back! Trupa Tmpuri Noi urcă pe scenă, pe 17 Iunie, La Arenele Romane

Timpuri Noi, IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, Șuie Paparude și Iedera Oficial vor face mega show pe data de 17 Iunie la Arenele Romane. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei! Let’s Rock Together la cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More Festival se desfășoară anul acesta pe dată de 17 iunie la București – Arenele Romane.

Let’s Rock Together la cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More Festival se desfășoară anul acesta pe dată de 17 iunie la București – Arenele Romane.
Trupe de renume, cu experiență în spate și cu hituri la pachet vor urca pe scena Old Blacks Festival. IRIS – Cristi Minculescu, Valter și Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial vor face mega show pe data de 17 Iunie la Arenele Romane. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei și se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-old-blacks-rock-more-festival-84265/. Grăbiți-vă să prindeți un super preț pentru una dintre cele mai tari ediții Old Blacks Festival de până acum.

OLD BLACKS Rock& More Festival
OLD BLACKS Rock& More Festival

La 40 de ani de la lansare, liderul trupei Timpuri Noi, Dan Iliescu a povestit despre trecutul trupeu, dar si despre aniversarea lor de 40 de ani ca trupa. Anul acesta implinim 40 de ani, insa am sarbatorit anul trecut. Avem un program pe care îl facem noi, un anumit repertoriu care să conțină o ora și jumătate. O selecție a pieselor pe care le-am cântat și au avut succes. Și am făcut să fie foarte concentrat. Merge bine de la începutul anului de când avem acest gem de show și oamenii sunt mulțumiți de spectacol. Comentariile sunt bune la alegerea repertoriului. Deci, în general, n-am făcut ceva special. Cei 40 de ani pe care i-am împlinit de la creearea formației au fost anul trecut când am avut reeditarea albumului “Moldova Mon Amour”, cu concert, cu album. Avem spectacol pe 17 iunie la Arenele Române vom cânta pe aceeași scenă la Old Blacks cu Iris, Șuie Paparude și Iedera. Tot ce pregătim acum e totul condensat, liniștit, așa, dinamica este mare și evident, noi încheiem fiecare concert cu “Malu, Valu” și “Victoria”.

Dan Iliescu liderul trupei
Dan Iliescu liderul trupei

În rest, în funcție și de condițîi, vor fi bisurile fanilor. Trebuie să alegi ce e mai interesant din repertoriu, ce place publicului, ce piese sunt mai iubite și mai ascultate de publicul nostru. Care are și el o vârstă, la fel că noi. Anul trecut am mai cântat la Arenele Române, tot la un festival…”, a povestit Dan Iliescu. liderul si solistul trupei Timpuri noi.

Old Blacks - Iris
Old Blacks – Iris

Într-o singură zi de festival, vor urca pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: IRIS – Cristi Minculescu, Valter și Boro Șuie Paparude, Timpuri Noi, Iedera și multe altele de anunțat.
Evenimentul OLD BLACKS Rock & More Festival de la Arenele Romane are loc pe 17 iunie 2023, de la ora 20.00, iar accesul se face de la 18:30.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT