LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Erika Isac x Vine poliția

we ❤️ music

Erika Isac te anunță că ,,Vine poliția” – soundtrack-ul oficial ,,Haita de acțiune”

Erika se alătură găștii din ,,Haita de acțiune” și lansează ,,Vine poliția”, pentru a contura muzical scenele comediei ce urmează să fie lansată pe data de 21 martie. ,,Vine poliția” e o piesă antrenantă, ce vine cu flow-ul și atitudinea de luptătoare a Erikăi.

Piesa a fost compusă de Erika Isac, Cezar Guna și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-a ocupat și de producție.
,,Mă bucur că pot contribui la soundtrack-ul acestui film, e prima mea experiență de genul și am încercat să extrag vibe-ul general din scene pentru ca piesa să fie cât mai autentică. Până să iasă și <<Haita de acțiune>> pe 21 martie, bucurați-vă de piesă și luați atitudinea pe care v-o transmite. Love.” ne spune Erika Isac.

După succesul producției „Miami Bici”, „5gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra”, „Romina VTM” și „Teambuilding”, Vidra Productions continuă în forță cu o nouă comedie: ,,Haita de acțiune”. Filmul va avea premiera pe data de 21 martie și spune povestea unui polițist rutier, care își dorește să rezolve cazuri mult mai complexe.

Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash. Din distribuție fac parte Matei Dima, ANTONIA, Elena Chiriac, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea, Cristi Pulhac.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborările sale fiind mereu apreciate, mai ales în mediul online. Ea a lansat piese alături de unul dintre cei mai apreciați trapperi din România, Marko Glass, ,,4 dimineața”, alături de Theo Rose, pentru “Sugar”. De asemenea, a colaborat cu ADI pentru EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit în mediul online.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT