LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ENELI a lansat single-ul Something About You

we ❤️ music

ENELI a lansat single-ul “Something About You”

ENELI a lansat cel mai recent single al ei, „Something About You”, o melodie puternică și emoționantă care prezintă stilul unic și abilitățile vocale ale artistei. Single-ul este acum disponibil pe toate platformele de streaming.

„Something About You” este o melodie profund personală care explorează teme de iubire, pierdere și descoperire de sine. Cunoscută pentru vocea ei puternică și stilul ei unic, muzica ei este un amestec de influențe pop, electronice și indie, cu accent pe o povestire autentică și sinceră.
„Sunt atât de încântată să împărtășesc acest nou single cu fanii mei”, a spus Eneli. „Această melodie este foarte personală pentru mine și sper să rezoneze cu ascultătorii și să-i ajute să se simtă mai puțin singuri în propriile lupte”.

Link de streaming: https://eneli.lnk.to/SomethingAboutYou

Melodia este compusa de catre ENELI si Vlad Lucan, iar videoclipul este regizat de catre NGM Creative.
ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au spart granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.

Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting / Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT