LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
glass animals

we ❤️ music

Glass Animals a lansat noul single “I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)”

După succesul albumului “Dreamland” și al hit-ului internațional “Heat Waves”, trupa britanică Glass Animals a lansat melodia “I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)”.

Materialul “Dreamland” a debutat pe locul 2 în Billboard Hoț 200 anul trecut, iar melodia “Heat Waves” a acumulat peste 930 milioane de stream-uri la nivel mondial, iar albumul a strâns peste 1,5 miliarde de stream-uri. În plus, piesă a intrat în Top 20 Billboard Hoț 100, a fost certificată cu 2 discuri de platină în Statele Unite ale Americii și cu un disc de platină în Marea Britanie, fiind prima piesă britanică care ocupă primul loc în Triple J Hoț 100, din 2009.
Dave Bayley, compozitorul și producătorul trupei, a afirmat despre nouă piesă că reprezintă tot ceea ce a simțit în timpul lockdown-ului. “Să comunici este foarte bine, nu mă înțelegeți greșit. Doar că pandemia ne-a făcut să ne uităm mai mult în interiorul nostru într-un mod în care nu o mai făcusem. Incertitudinea și faptul că nu poți ieși afară pentru a-ți face noi amintiri, ne-a făcut să ne uităm mai mult spre trecut, acest lucru alimentând cele mai adânci insecurități personale. Relațiile și prieteniile s-au alterat, iar încrederea de sine s-a deformat. Am vorbit foarte mult cu câinele meu, iar noaptea vorbeam cu mine până târziu, acest lucru întâmplându-se și pentru prietenii mei și familia mea.”
Dave a spus că această piesă vorbește despre acea oală sub presiune care se extinde și expune atât de multe fisuri, dar se lupta să le umple și să le decomprime. Acesta recomandă oameniilor să-și întrerupă dispozitivele, să asculte acest cântec, să închidă ochii și să aibă acea lansare pentru o clipă.
În timpul pandemiei, Glass Animals a lucrat cu of 6lack, Flume, FJ Dahi, Joey Bada$$, Khalid, Daytrip, Bree Runway, Holly Humberstone, Arlo Parks. Concertele online din timpul lockdown-ului și apropierea față de fani prin diferite platforme, a ajutat trupa să atingă 21 milioane de ascultători lunar pe Spotify, depășind nume mari, precum Lorde, Tyler the Creator, Charli XCX, Troye Sivan, 6Black, Frank Ocean, Childish Gambino și Tame Impala.
Glass Animals pregătește turneul din SUA, pentru care s-au vândut 135.000 bilete în 3 zile și unde au patru concerte sold-out. Totodată, trupa britanică va susține în luna noiembrie și nouă concerte în Marea Britanie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT