LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Emilian - Sex

we ❤️ music

Emilian lansează videoclipul piesei “Sex” – O propunere. O promisiune

După ce a intrat în lumea senzualității cu piesa „Alină-mă", Emilian este de neoprit. Un artist cameleonic pe care-l vedem schimbându-se ediție după ediție la show-ul "Te Cunosc de Undeva", Emilian devine în piesa „SEX" necenzurat, direct, pasonal.

Piesa „SEX” duce jocul la un alt nivel, cu un ritm ce nu va trece neobservat cu siguranță. Erotismul promis chiar din titlul piesei se dezvăluie vers cu vers printre aburi, șoapte și atingeri.
Lăsați piesa „SEX” să vă dezbrace de inhibiții și ascultați-o tare în boxe; sau pe ascuns în căști, ca pe un secret ținut departe de ochii curioșilor.
“Piesa asta este una dintre cele mai intime piese pentru că este atât scrisă cât și produsă de mine. Totul a pornit de la o joacă și de la un sunet numit “waterdrop” care mi-a aprins imaginația și m-a făcut să pun pe muzică această poveste, care descrie în cele mai mici amănunte într-o formă plastică această scenă “fierbinte” de dragoste în baie “, spune Emilian.
Piesa este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Muzica, versurile și producția au fost create de Emilian Nechifor, iar de Mix și Master s-a ocupat Lucian Nagy.
Urmărește-l pe EMILIAN:
Facebook: https://www.facebook.com/EmilianNechifor
Instagram: https://www.instagram.com/emilian.official/
TikTok: http://vm.tiktok.com/DwWpR2/
YouTube: http://bit.ly/SubscribeToEmilian
Link magazine digitale: https://emilian.bfan.link/sex-track

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT