LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
diana malancea - candva

we ❤️ music

Diana Malancea lansează videoclipul piesei “Cândva”

Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi, iar timpul frumos inspiră artiștii să scoată în public acele creații muzicale și video la care au lucrat intens in ultima perioadă.

Interpreta din Republica Moldova, Diana Malancea, stabilită de ani buni la Londra, activând în domeniul IT, ulterior având o carieră tocmai în Mauritius, a lansat cea mai nouă piesă, “Cândva”, melodie însoțită și de un videoclip foarte drăguț.
Single-ul este compus de către interpretul și producătorul EL Radu și echipa sa din Spania, cel care afirmă că Diana, fiind o fire foarte romantică, a adus un suflu potrivit acestei piese, or atunci când a apărut demo-ul acesteia, a simțit din start cine va interpreta melodia respectivă.
Videoclipul a fost filmat în zona municipiului Constanța, regizat de către Dan Mihai Lupescu. Din spusele lui – “Povestea artistei noastre este una profundă și plină de iubire. Este vorba de o poveste pasională din trecut, presărată cu trăiri interioare și amintiri. Videoclipul prezintă călătoria spirituală a Dianei, de la singurătate în cuplu – la liniște sufletească și puterea de a trece peste un impas.”
Piesa și videoclipul au fost lansate pe canalul de YouTube al artistei, ulterior, noua lansare muzicală va avea loc la emisiuni TV atât în România, cât și Republica Moldova. Succes, Diana!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT