LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Cosmina Păsărin a revenit la TV și a intrat în gașca verii la “Vorbește Lumea!”

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30.

Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână. Iar de ieri s-a alăturat și Cosmina Păsărin, fostă actriță în “Băiței buni”

De ieri, cea mai tare gașcă a verii are o nouă colegă! Cosmina Păsărin li s-a alăturat celor 5 simpatici pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă. Entuziastă de noua provocare, Cosmina a declarat: ”De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașcă Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”

Cosmina Păsărin a debutat ca și concurentă la “Vara ispitelor”,  apoi a jucat în câteva seriale precum “Băieți buni” sau “Fastfood” și a acceptat mai multe provocări de-a lungul timpului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT