LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
paula hriscu

we ❤️ music

Rugăciune într-un timbru de muzică populară, pe ritmuri Hip Hop. Paula Hriscu uimește cu o nouă colaborare inedită

Interpreta de muzică populară Paula Hriscu revine în atenția publicului cu o nouă colaborare inedită și, controversată, totodată. Artista a acceptat invitația producătorului și solistului F.Charm, de a realiza împreună cea de-a șaptea piesă de pe albumul “PHOENIX”, al artistului. Melodia se intitulează “Lucifer și Gabriel”.

“Eu învăț ceva nou despre mine, cu fiecare colaborare pe care o am și m-a bucurat invitația lui F.Charm de a realiza împreună această piesă. Când am citit versurile, m-am gândit imediat că ar putea genera controverse, dar, până la urmă, sunt versuri în care o mare parte din oameni se identifică. Nu vreau să vă spun eu mai multe, mai bine o ascultați și trageți voi concluziile. Dar, până la urmă, acest cântec vorbește despre lupta noastră cu binele și răul, cu părțile noastre bune și rele. Intervenția mea este o rugăciune, practic. Eu am spus mereu că trăiesc cu speranță și încredere în Dumnezeu și de la El ne vine puterea. Mie îmi place ce a ieșit, cred că F.Charm a reușit să îmi pună în valoare vocea și îi mulțumesc pentru asta. Și eu și Bogdan urmărim sutele de comentarii pe care le-au lăsat fanii noștri, citesc mesajele pe care le primesc și mă bucur că a fost primită foarte bine această piesă”, spune Paula Hriscu.

Piesa “Lucifer și Gabriel”, semnată F. Charm featuring Paula Hriscu, a depășit 260.000 de vizualizări pe YouTube și se află pe în top 50 trending pe YouTube.

Reușita acestei colaborări urmează trendul de mare succes înregistrat de Paula Hriscu cu piesa “Ce folos”, care a depășit 1,1 milioane de vizualizări pe YouTube, plasând-o pe artistă în rândul celor mai vizualizați interpreți din online.

Interpreta de muzică populară Paula Hriscu poate fi urmărită pe pagina sa oficială de Facebook, Paula Hriscu Official HPA, pe contul său de Instagram, @hriscupaula și pe canalul oficial de YouTube, Paula Hriscu.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT