LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alexia - Privirea ta

we ❤️ music

După succesul piesei „Monocrom”, Alexia lansează „Privirea ta”

Alexia lansează o nouă piesă, “Privirea ta”, o piesă de dragoste scrisă de Alex Pelin, compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, cel care a și produs piesa la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze din 2022.

„“Privirea ta” este una dintre piesele care vor face parte dintr-un viitor proiect al meu, pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Este o poveste de dragoste, însă nu una cu final tocmai fericit, o poveste în care iubirea s-a consumat, iar tăcerea rămâne singurul răspuns. Prin aceasta piesă cunoașteți o versiune foarte personală a mea și abia aștept să vă aud părerile”, a spus Alexia.

Anul acesta, Alexia a lansat și piesa „Monocrom”, piesă care numără peste 1 milion de vizualizări pe Youtube și care se aude pe toate posturile de radio din România.

La numai 20 ani, Alexia a reușit să-și îndeplinească visul de a transmite publicului emoție și energie prin muzica sa. A început să cânte de când era mică, iar primele melodii le-a învățat de la bunica ei. Ele au fost și cele care au ajutat-o să câștige un concurs de muzică. Acela a fost momentul în care a prins încredere în ea și în talentul ei și a realizat că își dorește să devină artistă. De atunci, a câștigat numeroase concursuri de profil. Prima ei amintire legată de muzicăeste de când avea 6 ani și a auzit la radio una dintre melodiile lui Adele, care a inspirat-o și motivat-o să lupte ca într-o zi și piesele ei să fie auzite la radio. Și așa s-a întâmplat și în 2020, când a lansat piesa „Cronic”, feat. DJ Project sau piesa „Pentru tine”. Visurile Alexiei sunt legate de artă, se consideră un copil al muzicii, care își dorește să cânte pe marile scene, iar oamenii să-i cânte melodiile și să le simtă.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT