LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

După succesul cu ”I’m Gonna Miss You”, Sore a lansat videoclipul piesei „Fake It”

Așa cum ați aflat deja, hit-ul ”I’m Gonna Miss You”, colaborarea cu DJ Sava, se aude frecvent la cele mai importante radiouri din lume. Sore a revenit acum cu un single fresh în limba engleză, intitulat sugestiv „Fake It”.

Este vorba de o piesă pop scrisă și compusă de Sore împreună cu Smiley și Vladimir Coman-Popescu, cel din urmă ocupându-se și de producția cântecului. Mesajul pe care Sore îl comunică prin intermediul piesei „Fake It” gravitează în jurul unui subiect de actualitate, mai precis artista cântă despre cum oamenii au devenit atât de superficiali încât ei nici măcar nu mai încearcă să găsească dragostea adevarată sau să facă un efort suficient cât să mențină o relație pe linia de plutire, ci, mai degrabă, aceștia schimbă partenerul / partenera când lucrurile nu mai sunt roz și „se prefac până le iese” („Fake it till you make it”). Scenariul videoclipului a fost scris de Sore și Fetele Din Ultima Bancă și subliniază semnificația versurilor. Clip-ul a fost produs de Fetele Din Ultima Bancă și Like Sugar. Sore apare în videoclip în prim-plan în ipostaze diferite împreună cu două fete. În legătură cu „Fake It”, Sore a declarat: „Fake It este o piesă perfectă pe care să dansezi, este plină de vibe-uri pozitive și versurile sunt destul de amuzante, dacă ești atent/ă la ele. Semnificația din spatele versurilor este aceea că cel mai bine este să rămâi sincer față de tine, chiar dacă suntem obisnuiți șă ne prefacem până ne iese (fake it until we make it). Uitați-vă la video și veți înțelege. Sunt foarte fericită că am colaborat cu Chopsticks la producția piesei. Am compus și am scris versurile împreună cu Smiley și Nana și sunt mândră să zic că ne-a ieșit o piesă cu un tune cool.”

Sore a fost foarte activă în showbiz încă de la o vârstă fragedă. După ce a jucat unul dintre rolurile principale în serialul de mega succes, „Pariu cu viața”, Sore și-a început cariera muzicală pe cont propriu cu hit-uri precum „Different”, „Beautiful life”, „Dor să-ți fie dor”, „Când e vremea rea” sau „Noapte caldă” în colaborare cu Bere Gratis, care au acumulat milioane de vizualizări și au ocupat poziții fruntașe în mai multe topuri muzicale. Artista s-a dedicat foarte mult și canalului ei de YouTube și recent a lansat un canal de YouTube și pentru fiica sa, Erin. Cea mai recentă piesă a lui Sore, “I’m Gonna Miss You”, alături de DJ Sava, ocupă primele locuri în topurile radio din România, Bulgaria, Croația sau Spania.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT