LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ava

we ❤️ music

Dublă aniversare pentru Ava la împlinirea celor 30 de ani

AVA este artista care s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitățile sale vocale excepționale, dar și prin colaborări de mare succes, cum ar fi cele cu Connect-R, El Nino, Puya, Damian Drăghici, dar și alții.

Născută într-o zi specială, chiar pe 24 februarie, AVA și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, prieteni, dar și apropiații de la studio și școala de canto pe care aceasta o are. Însă, până la petrecerea aniversară, au urmat multe surprize pentru artistă. Sub pretextul că va merge la o întâlnire pentru un proiect, la salonul Getei Voinea din Agora Floreasca, organizată chiar de Vlad Avarvari, fratele și PR-ul solistei, AVA a fost întămpinată acolo de o echipă de televiziune cu un mare buchet de flori. Plăcut surprinsă de cele văzute, artista a avut parte de o zi de neuitat, dar și de o transformare pe măsură. Celebrul hair stylist, Geta Voinea, alături de echipa ei, au organizat o ședință-foto, în care cântăreața a fost coafată în mai multe stiluri și de asemenea, a schimbat mai multe ținute. Cea care s-a ocupat de outfit-uri a fost stilista Laura Vărgălui, alături de partenera ei, Ana Mitu, de make-up – Andreea Rădulescu, iar de păr, desigur, Geta Voinea.

„M-am simțit super bine la ziua mea. Mă simt de parcă aș fi făcut 3 ani și nu 30 de ani. I-am avut alături pe oamenii drag mie, am dansat, am cântat până am răgușit, se aude. Abia aștept să îmi bag fața în tort… Am primit foarte multe cadouri, abia aștept să le despachetez, să-mi pun pe mine toate bijuteriile, banii și sănătatea”, a declarat AVA. Ajunsă la petrecerea aniversară, AVA a mai avut parte de alte surprize inedite. Decorul special a fost pregătit de către cei de la Povești cu baloane, care au făcut o treaba excepțională, candy bar-ul a fost asigurat de Cofetăria Torturi Speciale. Boss MiniBurgers au asigurat cei mai gustoși burgeri din oraș, care au fost foarte lăudați de invitați. De asemenea, senzaționala mâncare libaneză a fost asigurată de Restaurantul Maher. Torturile au fost făcute de cofetăria Ina și cofetăria Magic. Și mama AVEI, a pregătit un tort special pentru artista, de la „La Cofetărie.”. Pentru 2022, AVA are planuri foarte mari, iar noi abia aș teptăm să îi vedem noile proiecte și să îi ascultăm muzica.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT