LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
VUNK și Amadeus lansează piesa Românca

we ❤️ music

VUNK și Amadeus lansează piesa „Românca”, o odă adusă tuturor femeilor din România

VUNK și Amadeus lansează de Dragobete melodia „Românca”, care poate fi dedicată tuturor femeilor din România în această zi a iubirii, dar şi în luna femeii, luna martie.

„Românca” este lansată pe platformele de streaming sub forma unui EP, astfel încât fanii pot găsi mai multe variante alte piesei pe lângă cea originală, printre care se numără și cea acustică.
Piesa face parte de pe albumul „Vernisaj”, album lansat la finalul anului 2022, care conține o colecție de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească si este primul album al trupei VUNK lansat pe vinil. Albumul a fost lansat împreuna cu un concert extraordinar organizat la Sala Polivalentă, intitulat tot „Vernisaj”, care a avut loc pe data de 13 decembrie, în cadrul căruia piesa „Românca” s-a auzit în premieră.

Streaming Link: https://Vunk.lnk.to/Romanca-AcusticPR

Trupa Amadeus este una dintre cele mai longevive trupe feminine din România, în 2020 sărbătorind 20 de ani de activitate. Fetele sunt cunoscute pentru numeroasele stiluri muzicale pe care le pot interpreta.
Piesa este compusă de către Cornel Ilie, solistul trupei VUNK și produsă de către Gabriel Maga.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă” (Hit Gold), “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT