LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Dresorul de câini al vedetelor, colaborare muzicală inedită cu Mircea Eremia!

După mai multe colaborări muzicale cu Uddi, acesta pregătește o piesă nou-nouță cu nimeni altul decât Mircea Eremia.

Nu e preocupat doar de dresajul patrupezilor vedetelor, ci și de viitorul său single care este aproape gata. Mihai Nae, instructorul canin, are o voce de invidiat.

Aveam oricum în plan ca anul acesta să scot o nouă piesă însă eu nu aveam foarte multe idei. Cumva, astrele s-au aliniat, iar Mircea Eremia m-a sunat în legătură cu educația puiului său de belgian malinois. Ne-am întâlnit și am început dresajul. Am petrecut ceva timp pentru educația lui Thor, un pui extraordinar de malinois. Pentru că ne înțelegem bine am decis să facem și o piesă împreună.

Melodia este compusă în totalitate de prietenul meu Gușă Cătălin de la Gush Music Studio.  Sper mult ca piesa “Dragoste în 3” va avea un răspuns bun din partea ascultătorilor.

Mi-a plăcut ideea de a colabora cu Mircea pentru că este un om foarte serios și un artist foarte spontan și inventiv care și-a pus amprenta pe piesă, nu numai prin voce cât și prin idei de creație. Am făcut echipă bună și sunt foarte încântat. Urmează să filmăm și videoclipul”, a mărturisit Mihai Nae.

Mihai Nae a colaborat cu mai multe vedete cunoscute de la noi pentru a le dresa animalele de companie, precum Ruby, Pepe, Daniela Gyorfi, Paula Seling, Amna, Valeria Arnăutu, Raluca Tănase, Sonia Trifan, Oana Roman, Alexandra Ungureanu și Livia Graur.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT