LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Te cunosc de undeva

we ❤️ music

WRS şi Emilian, câștigătorii sezonului 18 „Te cunosc de undeva!”

Transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” și-a desemnat aseară câștigătorii celui de-al 18-lea sezon al transformărilor: WRS şi Emilian. Cu o super transformare în Disturbed – The Sound of Silence, băieţii au obţinut cel mai mare punctaj al serii.

Cele patru cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol care au luptat în finala transforming show-ului de la Antena 1 au fost Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu, WRS şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT.
Nu doar echipele finaliste au făcut spectacol în finala „Te cunosc de undeva!”, ci şi colegii lor nefinalişti, care au performat în afara concursului.
Punctajul lor a început de la 0, iar cele patru echipe de finaliști au primit puncte de la jurații „Te cunosc de undeva!”, de la echipele care nu au intrat în marea finală și de la publicul prezent în sală.
Seara a debutat cu un moment în forţă, adus pe scena „Te cunosc de undeva!” de o echipă care şi-a adjudecat în palmares două ediţii câştigate şi a fost la un pas să intre în finală – Eliza şi Cosmin Natanticu. Nici de această dată ruleta nu a fost prea blândă cu ei, cei doi primind o piesă grea, într-o limbă complicată – Goran Bregovici cu Kalashnikov.
Prima echipă finalistă care a intrat pe scenă a fost cea formată din Emi şi Cuza, care au primit o piesă care a necesitat o super tehnică vocală – Hozier cu Take Me To Church. În continuare, Sore şi Emma de la ZU au strălucit cu un moment de cabaret – Christina Aguillera și Pink! – Lady Marmalade, în vreme ce Connect-R şi SHIFT i-au emoţionat pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare cu piesa Ill Be Missing You, interpretată de Sting şi Puff Daddy.
Cei doi artişti au dedicat momentul lor în memoria regretatului artist NOSFE. Feli şi Nicolai Tand au readus zâmbetele pe platou, cu o transformare veselă în O-Zone – Dragostea din Tei. De mari emoţii n-au scăpat nici Jo şi Liviu Teodorescu, ce au primit la ruletă unul dintre cele mai mari nume ale muzicii rock – Steven Tyler de la Aerosmith cu piesa I dont want to miss a thing.
După ce încă de la început s-au prezentat drept Tuşa şi Nepotu, Rona şi Johny au adus şi în finală căldura relaţiei de familie la „Te cunosc de undeva!”, cu transformarea în Modern Talking şi piesa No face, No name, No Number. Ultima transformare le-a aparţinut lui WRS şi Emilian, care au avut de interpretat o piesă foarte grea din punct de vedere vocal şi care i-a scos din zona de confort – Disturbed – The Sound of Silence.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT