LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Alessia Cara a lansat piesa “Sweet Dream”

Noul album al solistei va atinge tema dualității. "Sweet Dream" reprezintă greutățile și neputința artistei din ultimii doi ani. Este vorba despre insomnie și nopți pierdute cu tot felul de scenarii în cap.

Videoclipul piesei va fi transmis în premieră de MTV și în Times Square. Cunoscută pentru performanțele live pline de emoție, Alessia va cânta noua melodie la “Late Show with Stephen Colbert” și în cadrul emisiunii “Live with Kelly & Ryan”. Alessia Cara este o cântăreață și compozitoare canadiană, câștigătoarea Grammy-ului “Best New Artist” în 2018. Piesa de debut, “Here”, a fost cea mai virală melodie pe Spotify în 2015, fiind certificată cu 3 discuri de platină în America. Cele mai cunoscute piese ale Alessiei sunt: “Scars to Your Beautiful”, “Stay” împreună cu Zedd, “How Far I’ll Go”, “1-800-273-8255” împreună cu Logic, “Trust My Lonely”, “Out Of Love”.

Artista a câștigat mai multe premii importante, printre care: “Breakthrough Artist of the Year” la JUNO Award în 2016, “Rule Breaker” la Billboard Women în Music, “Best Electronic Dance Video” și “Best Fight Against The System” la MTV VMAs în 2017, ASCAP Pop Awards, “Dance Song of the Year” la Heart Radio Music Awards, “Best World Stage Performance” la MTV EMA, dar a avut și multe alte nominalizări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT