LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dorian_popa & liviu_teodorescu

we ❤️ music

Dorian Popa, o nouă colaborare de succes în 2023

Anul acesta Moș Crăciun a fost darnic cu musculosul solist, actor și youtuber pe care l am întâlnit la premieră filmului "Două inimi". Dorian Popa a mărturisit că a fost cuminte și va primi două cadouri speciale. In plus, va lansa o nouă colaborare de succes cu un prieten bun.

“Moșul a venit o dată și mai vine o dată în ianuarie, când îmi vine mașina. Mi a adus un lanț cu diamante de 65.000 de euro, mie îmi plac lucrurile consistente și îmi și place să investesc în lucruri smart, aurul și diamantele fiind o investiție extraordinară și gândeam demult asta dar îmi place să leg astfel de cheltuieli reușite”, ne a spus Dorian Popa. Care ne a spus ce urmează după cea de a patra colaborare cu Amna. “Prima piesă pe anul viitor va fi o colaborare cu Liviu Teodorescu, am o piesă de îngheți, de la Mark Stam, un băiat pe care îl apreciez foarte mult, și abia aștept să văd cum o să ne sune piesa asta mie și lui Liviu. Vom face și videoclip și tot ce trebuie, în care vom filma cu Lamborghini ul”, ne a mai spus Dorian Popa.
După ce s au cunoscut la filmările pentru “Pariu cu viață” și au cântat împreună în LaLaBand cei doi au lansat și două piese împreună. Prima, acum cinci ani, s a numit “Fanele” iar Liviu Teodorescu & Dorian Popa au colaeborat cu Laura Giurcanu, Cea de a două s a lansat acum doi ani și se numește “Sar pe Noi”, fiind o colaborare de succes a celor doi artiști.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT