LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ellias si aura b

we ❤️ music

Aura B și Ellias, posibilă viitoare colaborare. Unde s-au întâlnit cei doi?

Zilele trecute mai multe vedete și adolescenți talentați s-au revăzut la o aniversare specială a unui prieten comun. Printre aceștia i-am remarcat pe Aura B ai Ellias, Ana Maria Mărgean, Jolie și David Dobrincu dar și pe Dumi, Julianne P și alții. Însă au fost multe alte vedete

La final de ianuarie a fost o zi specială și călduroasă în care mai multe vedete și prieteni speciali s-au întâlnit la un eveniment care a avut loc la Cafeneaua actorilor din parcul Tineretului, pe malul apei, un loc special și primitor în care s-au întâlnit mai multe generații de vedete. De la Ana Maria Mărgean, Jolie și David Dobrincu la Aura B, Julianne P, Adora, Aris care participa la Eurovision, tik tok erii Dragoș Popa, Andrei Radu sau Marian Ferencz, de profesie wellness coach, Fabio, Ellias, Andra Gogan și Iulian Lemnaru, Dany D, Anisa Sandulache și frații gemeni Graur, Ben și Iosif de la A7TV, alături de producătorii lor.

Olga Bălan sau actrița Anca Pandrea. Florentina Mușat de la Avantaje a stat de vorba cu Cristina Nae și Alexandru Stoica de la Bonjour Tour. Împreună au socializat, au ascultat muzică bună și s-au desfătat cu bunătăți proaspete de toate felurile de la Băcița Sibiului si Conacul Baciului. Iar tortul cu personaje de la Disney, Micky și Minnie a fost realizat de profesioniștii de la EM sweets, cei care au asigurat și candy barul de la eveniment. Ovidiu Ștefan a făcut fotografii iar Doina Guven a fost o gazdă extraordinară.

Apariția Andrei Gogan i-a făcut pe mulți să se ridice și să facă câteva tik tokuri pentru că se știe că e regina acestei platforme speciale pentru adolescenți și nu numai.

Aura B și Ellias este posibil să înceapă o colaborare muzicală după ce s-au cunoscut la eveniment.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT