LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dorian popa cu masina

we ❤️ music

Dorian Popa are aspirații înalte! “Până la sfârșitul anului vreau un Ferrari Portofino!”

Anul acesta Dorian Popa a împlinit 10 ani de când a intrat în lumea showbizului românesc, mai întâi în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band iar apoi a început o carieră solo. Acum este un adevărat fenomen și face bani din orice.

Am stat de vorbă cu solistul actor despre cariera lui și ce am aflat puteți citi în continuare în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Salutare! Te-ai gândit vreodată că faci bine ceea ce faci și ești un adevărat fenomen?
Dorian Popa: Nu m-am gândit niciodată la propria persoana ca fiind un fenomen.. însă am înțeles din spusele și acțiunile celor din jur că rezultatele muncii mele m-au transformat în ceva de genul.. îmi este greu să mă refer la mine la un astfel de nivel, motiv pentru care nu am să lungesc răspunsul.. Există un raționament al cumsecădeniei care spune “lasă pe alții să spună de bine de tine”! îl respect Negreșit!

dorian-popa
dorian-popa

Ești plin de energie și vrem să ne spui cum faci să fio mereu în priză?
Energia mea vine de la Dumnezeu. Am învățat de-a lungul anilor (pe parcursul maturizării mele) că daca împarți Bine… primești Bine.. dacă te ferești de energiile negative vei fi plin de energie pozitivă. Am multe raționamente, atent calibrate, prin care mi-am creat un modus vivendi bazat numai pe fericire, motiv pentru care debordez de energie.. pentru că viața e frumoasă și e numai o dată. Carpe Diem.

Anul acesta faci 10 ani de când ai debutat în LaLa Band și “Pariu cu viața”. Te-ai gândit vreodată ce ai fi făcut dacă nu făceai parte din acest proiect?
Cu siguranță aș fi fost un om de afaceri, nu știu dacă de un succes răsunător sau nu, dar 100% implicat și extrem de muncitor … așa cum sunt și în cariera pe care o am în prezent

Crezi că fiecare are un destin al lui? Te-ai fi văzut acum 10 ani făcând ce faci acum?
Nici în cel mai frumos vis nu mă vedeam făcând ce fac acum și având rezultatele din prezent.. dar cred că asta este farmecul autodepășirii. Da, garantat, fiecare are “crucea” lui, dată de Dumnezeu. Trebuie să ne ducem această “cruce” în spate fară să chestionam căile Domnului!!!

În ce relații ai rămas cu foștii colegi de trupă și serial? Cât de des vorbești cu ei?
Cu unii colegi din LaLa Band am rămas în relații foarte strânse, cu unii în relații mai puțin strânse.. cred că asta se întâmplă cu toate trupele în momentul în care se “consumă”!

doran popa
doran popa

V-ați gândit la o reuniune anul acesta?
Eu mi-am dorit o reuniune. Am și propus-o, însă cred că sunt prea visător! Mi-e dor câteodată de colegii mei și de acea perioadă.

Anul trecut l-ai făcut celebru pe Cheluțu. Urmează o nouă piesă “împreună”?
Cheluțu a fost făcut celebru de Dumnezeu. Destinul lui a fost “de la cerșetor la prinț”. Eu am fost doar un pion în destinul lui creat de Sus! Deocamdată nu m-am gândit la un feat nou cu Cheluțu.

Dar alte colaborări muzicale?
Pregătesc un single de vară… și sunt deschis la colaborări dacă piesele sunt ce trebuie.

Ce-ți mai dorești pentru anul acesta?
Până la sfârșitul anului vreau un Ferrari Portofino!!! WILL GET ONE ASAP.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT