LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mabel x Lil Tecca - Let Love Go

we ❤️ music

Mabel face echipă cu Lil Tecca pentru „Let Love Go”

Mabel face echipă cu Lil Tecca pentru „Let Love Go”. Noua piesă a fost redată pentru prima dată de Zane Lowe pe Apple Music 1. Melodia a venit însoțită și de o sesiune VEVO live. Mabel este prezentă și pe noul single de la A1 și J1, „Deal Or No Deal”, care reinterpretează hitul ei inovator „Finders Keepers” și a fost lansat săptămână trecută.

„Let Love Go” este un moment culminant euforic și emoționant al “About Last Night…”. Scrisă de Mabel și Lil Tecca, alături de SG Lewis, Raye și MNEK, este o afirmație care vorbește despre durere și despre relații care „nu-ți oferă ceea ce meriți”. Ringul de dans este o temă centrală pe viitorul album al lui Mabel, a cărui latură mai întunecată este evidentă în cel mai recent single „Overthinking”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/LetLoveGoPR

În această vară, Mabel va fi prezentă la festivaluri importante, precum Primavera, Strawberries & Creem și Big Weekend de la Radio 1. Totodată, Mabel va lansa „About Last Night…” alături de un spectacol intim la Sommerset House din Londra, pe 17 iulie.
Mabel a depășit acum 4,5 miliarde de stream-uri, 8 milioane de single-uri vândute și 2,5 milioane de albume vândute pentru „High Expectations” (cel mai vândut debut al unei britanice în 2019).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT