LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dominique x Cristian Porcari - N-am stare

we ❤️ music

Dominique a colaborat cu Cristian Porcari la piesa “N-am stare”

Single-ul "N-am stare" este o piesă cu o încărcătură emoțională puternică, inspirație fiind viață personală a artistei Dominique. Această povestește că recent a încheiat un capitol important din viață ei, un basm devenit toxic, iar piesa descrie sentimentele pe care le-a dezvoltat spre finalul relației.

“Sunt atât de multe lucruri de spus despre piesă asta și totuși atât de puține, pentru că vorbește ea în locul meu. Cred că este cel mai personal proiect pe care l-am avut până acum, a fost scrisă într-o perioada dificilă emoțional pentru mine, Denise fiind personajul principal în povestea asta, Dominique doar a ajutat-o să aibă curaj s-o spună. Să ai un final nefericit cu atât de multă inspirație e cea mai mare satisfacție”, a declarat Dominique.

“Am vrut că lansarea piesei să fie pe dată de 8 Martie, ziua internațională a Femeii, pentru că femeile reprezintă tot ce are lumea asta mai frumos.

Legat de colaborarea cu Cristian Porcari, sunt extrem de entuziasmată! Este un artist talentat, compune și interpretează în stilul lui, care mă emoționează de fiecare dată”, a mai declarat artista.

“Trăim pentru experiențe, fie că sunt bune sau rele, fiecare își are aportul în viață noastră. Sunt motive de inspirație și ne ajută pentru construcția noastră că oameni. Piesă asta este din sufletele noastre pentru sufletul fiecăruia dintre voi”, a declarat Cristian Porcari.

Dominique și Cristian Porcari sunt artiști membri ai aceluiași label The One Records, cu care au avut hituri în România și în afară teritoriile noastre.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT