LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alexandra Cebotari

we ❤️ music

Ea e artista care, la vârsta de 20 de ani spune “adio” primei iubiri printr-un concert

Are 20 de ani și curajul de a cânta live pe scenă. Vocea ei sună excelent și poate impresiona cel mai exigent public. La finalul săptămânii urcă pe scenă de la Artcor, din Chișînău pentru a-și lua la revedere de la prima ei iubire.

Alexandra Cebotari, cunoscută în industria muzicală că Prima Dragoste, își ia în acest weekend rămas bun de la prima ei iubire. Într-un concert inedit susținut pe 11 februarie la Artcor, Chișînău, Prima Dragoste împarte cu publicul emoții și sentimente prin care trecem cu toții atunci când ne confruntăm cu o despărțire.
”Dată de 11 februarie era ziua pe care eu o împărțeam cu cineva și acum că acel cineva nu mai este lângă mine, o să împart o cu voi. Consider că am ieșit în plus.” spune artista.
Prima Dragoste invită publicul să-i fie alături în acest demers în care își ia rămas-bun de la trecut și este convinsă că nu va fi singură.
„Am nevoie de voi să-mi fiți alături. În acest concert îmi voi lua rămas-bun de la trecutul meu și cred că multă lume va face asta împreună cu mine.” a mai declarat ea.
Concertul marchează nu doar sfârșitul unei relații, ci și începutul unei noi etape din viața artistei.
”Îi zic Bună noii EU. Este un concert cu dragoste, din dragoste, pentru dragoste. Am adunat toate piesele de până acum și câteva piese pe care le vom cânta în premieră, scrise special pentru acest concert.” a mai spus Prima Dragoste.
Cea mai recentă piesă lansată de Prima Dragoste, POEM, alături de Tatuni, are că temă principală amintirea persoanei iubite. Versiunea live session înregistrată de artiști este disponibilă pe YouTube.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT