LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Audien și XIRA au lansat One Last Dance

we ❤️ music

Audien și XIRA au lansat „One Last Dance”. „Piesa aceasta este rezultatul unei perioade dificile”

Audien a făcut echipă cu XIRA pentru „One Last Dance”, o piesă despre dragoste, dorință, deznădejde și neputință. „One Last Dance” spune povestea unei relații care a ajuns la sfârșit, dar pentru care acel ultim moment contează enorm.

În acord cu ultimele piese pline de emoție, pe tematică amoroasă, „One Last Dance” îl ajută pe Audien să atingă inimia fiecărui ascultător în parte.

„Am lucrat la această piesă cu XIRA, în timpul pandemiei, într-un moment în care treceam printr-o perioadă foarte grea. Piesa aceasta este rezultatul acelei perioade. Vă iubesc pe toți și sper că piesa asta vă va ajuta într-un fel sau altul să faceți față momentelor dificile prin care treceți”, a spus Audien.
Audien este un producător și compozitor nominalizat la Grammy, care și-a câștigat locul în topul comunității dance. Considerat un pilon important în house-ul progresiv, Audien și-a început drumul spre succes în 2008. De-a lungul timpului, Audien a câștigat sprijinul unor veterani din industrie, precum Tiesto, Above & Beyond și Armin van Buuren. În prezent, Audien are peste 2,5M de ascultători, lunar, pe Spotify.

„One Last Dance”, cu două noi variante pline de euforie
Piesa „One Last Dance”, semnată Audien și XIRA, se bucură și de două variante euforice, care au reușit să reinventeze soundul original. Energie și versuri pline de semnificație, într-o împletire care-și va găsi repede locul în playlisturi diverse.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT