LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
INNA x Yummy

we ❤️ music

INNA dă startul petrecerilor din această iarnă cu ”Yummy”

Pe final de an, INNA lansează ”Yummy”, o piesă dance, cu mesaj optimist, energică, produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, compusă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, INNA (Elena Alexandra Apostoleanu) și versuri de Alida, Rollo și Elena Alexandra Apostoleanu.

”Yummy” s-a lansat cu vizual în regia lui Bogdan Păun și DoP Alexandru Mureșan.
Anul acesta, INNA a avut mai multe colaborări cu artiști internaționali precum Reynmen din Turcia, unul dintre artiștii și creatorii de conținut în ascensiune, pentru piesa ”Wherever You Go”, Ilkay Sencan ”Talk”, dar și ”Hello Hello” cu MELON și Dance Fruits și cu Timmy Trumpet și Love Harder pentru ”Blow It Up”.
INNA x Reynmen – Wherever You Go https://www.youtube.com/watch?v=kSbISVTprSg
Ilkay Selcan x INNA – Talk

INNA x MELON x Dance Fruits Music – Hello Hello

Timmy Trumpet x INNA x Love Harder – Blow It Up (Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=YntDxln7w5U
Artista a lansat și cel de-al treilea sezon din Dance Queen’s House: o sesiune de 16 zile în care artista stă izolată într-o casă cu compozitori și producători de la Global Records, fac muzică împreună, ulterior lansează 8 vloguri cu tot ce se întâmplă în casă și mai apoi, un album cu piesele rezultate din această experiență.
Dance Queen’s House episodul 1

Dance Queen’s House episodul 2

Dance Queen’s House episodul 3

În sezonul acesta de Dance Queen’s House, INNA îi va avea ca invitați speciali în vloguri pe Alina Eremia, Irina Rimes, dar și pe Veronica Trandafir și Andrei Niculae.
În fiecare episod, INNA își introduce publicul în universul fascinant al songwriting ului și oferă tips and tricks despre cum ia naștere o piesă sau cum se înregistrează aceasta. În cel de-al doilea episod, INNA vorbește despre cât de mult ajută TikTok ca rețea de socializare în promovarea și viralizarea unei piese, precum și despre sursa ei de inspirație în muzică: concertele și energia oamenilor.
În urma primelor două sezoane Dance Queen’s House au rezultat albumele ” Heartbreaker”, cu super hitul ”Flashbacks”, dar și ”Maza” și albumul ”Champagne Problems” care are două părți.
INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.
Tot anul acesta, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, potrivit Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit).
Acum câteva zile, INNA a susținut un concert la Londra, pe scena The Electric Ballroom, unde în trecut, au performat artiști de top precum U2, Red Hot Chili Peppers, Muse, Prince și mulți alții.
Vara aceasta, INNA a fost prima cântăreață din România care a urcat pe scena de la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike unde a interpretat în premieră ”Blow It Up”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT