LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alexia si Dima

we ❤️ music

De ce se tem Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim pe scena Te cunosc de undeva!?

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va avea premiera în curând la Antena 1, vine cu o multime de surprize şi, totodată, o mulţime de provocări pentru cele opt cupluri de concurenţi care au pornit în spectaculosul joc al transformărilor.

Deşi unii dintre ei nu sunt la prima participare, aşa cum este cazul lui Dima, totuşi cu toţii pornesc la drum cu anumite temeri sau cu amintiri care le dau bătăi de cap şi acum. „Pentru mine, fiecare moment pe scena Te cunosc de undeva! este o provocare. Chiar dacă am mai participat în sezonul 10 al transforming show-ului şi ştiu „cu ce se mănâncă”, emoţiile sunt aceleaşi – am rămas marcat de transformările ( greu de interpretat, fie vorba între noi) la care erau necesare tocuri cât mai înalte şi fuste cât mai scurte. Nu mai spun de chelii, care se lipesc şi se dezlipesc foarte greu, încât şi după o săptămână mai găseşti urme de lipici prin păr… Tot ce pot să vă spun despre noul sezon este că mi-am propus ca dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil!”, a mărturisit râzând Dima Trofim.
Tot tocurile îi dau bătăi de cap şi partenerei sale, Alexia Ţalavutis. Perfecţionistă din fire, aceasta spune: „Am multe momente de coregrafie şi, de cele mai multe ori, pe tocuri de 9.5 cm. Este nevoie de o singură mişcare necontrolată ca să ajung cu glezna luxată, daaaaar, încerc să nu mă gândesc mult la asta Sunt optimistă şi fac tot ce îmi stă în putinţă ca show-ul să fie cât mai spectaculos!”. Cum se vor descurca cei doi şi ce provocări le va aduce Ruleta, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al transforming show-ului, în curând, la Antena 1.
Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT